Συγκλονιστικό: Τι βρήκαν στο στομάχι μιας φάλαινας δολοφόνου που ξεβράστηκε στην Αφρική; (ΦΩΤΟ)

Συγκλονιστικό: Τι βρήκαν στο στομάχι μιας φάλαινας δολοφόνου που ξεβράστηκε στην Αφρική; (ΦΩΤΟ)

Σοκαρίστηκαν οι βιολόγοι που άνοιξαν το στομάχι μιας νεκρής όρκας, της δολοφόνου φάλαινας που θεωρείται ένα από τα πιο τρομακτικά ζώα του πλανήτη.

Η όρκα ξεβράστηκε σε μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Νότιας Αφρικής, το Πλέτενμπεργκ Μπέι,πριν λίγες ημέρες. Η νεκροτομή που έκαναν οι ειδικοί στο άτυχο ζώο ανέδειξε ένα από τα πιο επικίνδυνα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα οικοσυστήματα του πλανήτη. Τα ευρήματα στο στομάχι της φάλαινας έδειξαν πως τρεφόταν μόνο με σκουπίδια, τις ημέρες πριν πεθάνει!

Κουτιά γιαουρτιού, σόλες παπουτσιών και συσκευασίες προϊόντων, ήταν ως φαίνεται όλα όσα μπόρεσε να βρει το μεγαλόσωμο κήτος για να τραφεί.

Σκουπίδια βρήκαν οι επιστήμονες στο στομάχι της όρκας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE