Καταγγελία πολίτη: Αυτό που συνέβη στις θέσεις ΑμεΑ στη Λάρνακα προκαλεί οργή - Φωτογραφία

Καταγγελία πολίτη: Αυτό που συνέβη στις θέσεις ΑμεΑ στη Λάρνακα προκαλεί οργή - Φωτογραφία

Καταγγελία για αποκλεισμό των χώρων στάθμευσης ΑμεΑ έξω από το Γραφείο του Πολίτη στη Λάρνακα δημοσίευσε πολίτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας έντονη δυσαρέσκεια για την εικόνα που αντίκρισε.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, οι ειδικά διαμορφωμένες θέσεις στάθμευσης για άτομα με αναπηρία φέρονται να έχουν αποκλειστεί από κάδους απορριμμάτων, γεγονός που, όπως υποστηρίζει, καθιστά αδύνατη τη χρήση τους από όσους τις χρειάζονται.

«Τα πάρκιν αναπήρων στο Γραφείο του Πολίτη στη Λάρνακα πώς θα παρκάρουν έτσι; Έχουν αποκλείσει και τα τρία», αναφέρει χαρακτηριστικά η πολίτης στην ανάρτησή της, συνοδεύοντάς την με φωτογραφία από το σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE