LIKE ONLINE

Νέα καινοτομία από την Lenovo

Νέα καινοτομία από την Lenovo

Κάθε κατασκευαστής υπολογιστών προσπαθεί να δημιουργήσει το τέλειο tablet που κάνει λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο. Τώρα ήρθε η ώρα της Lenovo.

Στην έκθεση τεχνολογίας CES, η Lenovo παρουσιάζει το tablet ThinkPad X1. Πρόκειται για tablet 12 ιντσών που τροφοδοτείται από IntelCore m7 chipset, αλλά έχει επίσης κάτι περισσότερο απ' αυτό.
η λειτουργικότητά του διευρύνεται με την προσθήκη τριών αξεσουάρ: 

Όποτε ο χρήστης χρειαστεί περισσότερη ενέργεια, προσθέτει το άρθρωμα «παραγωγικότητας» που αυξάνει την αυτονομία της ταμπλέτας στις 15 ώρες συνολικά -η ονομαστική αυτονομία του X1 είναι 10 ώρες.
Όποτε ο χρήστης χρειαστεί να κάνει μια παρουσίαση, προσαρτά το άρθρωμα του «παρουσιαστή», έναν μικρό προβολέα με θύρα HDMI και

Τέλος, στο πίσω μέρος του ThinkPad X1 Tablet προσαρμόζεται η κάμερα Intel RealSense που έχει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να σκανάρει τρισδιάστατα αντικείμενα, απομονώνοντας το προσκήνιο από το παρασκήνιο.
Το πληκτρολόγιο του ThinkPad X1 Tablet προσαρμόζεται σε τρεις θέσεις για άνεση στην πληκτρολόγηση, επιτρέπει την αξιοποίηση των ταχύτερων δικτύων κινητής τηλεφωνίας LTE Advanced και το πίσω του μέρος είναι αποσπώμενο ώστε να καταστήσει ευκολότερη την αντιμετώπιση βλαβών αλλά και η αναβάθμιση, στοιχεία άγνωστα στον κόσμο των tablet. 

Το νέο tablet της Lenovo βασίζεται στον επεξεργαστή Intel Core m7, θα αρχίσει να διατίθεται από το Φεβρουάριο αντί 900 περίπου δολαρίων και τα επιμέρους αρθρώματα θα ακολουθήσουν από τον Μάιο, με εξαίρεση το Productivity Module το Φεβρουάριο ($149). Το Projector Module θα πωλείται αντί 279 δολαρίων και το 3D Imaging Module με την κάμερα βάθους της Intel αντί $149, δηλαδή με πλήρη εξοπλισμό το κόστος για το αρθρωτό tablet της Lenovo φτάνει τα 1.476 δολάρια. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

AstraZeneca: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την απόσυρση του εμβολίου - Τι λένε οι ειδικοί

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ»: «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Μαρίνα Σάττι: Πόσους followers πήρε μετά τις εμφανίσεις της στη φετινή Eurovision;

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς

Συγκλονίζει ο Κλεόπας για τη γιορτή της μητέρας: «Με κοίταξες ένα δευτερόλεπτο πριν δεχτείς τη μοιραία σφαίρα »



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top