Απίστευτο: Σύλληψη για το βιασμό και τη δολοφονία της Κύπριας Γιαννούλας Γιάννη μετά από 33 χρόνια!

Απίστευτο: Σύλληψη για το βιασμό και τη δολοφονία της Κύπριας Γιαννούλας Γιάννη μετά από 33 χρόνια!

Στη σύλληψη ενός άνδρα σε σχέση με τον βιασμό και τη δολοφονία της 17χρονης Γιαννούλας Γιάννη στο βόρειο Λονδίνο το 1982 προέβη την Τρίτη η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

Το πτώμα της νεαρής Κύπριας είχε βρεθεί από την οικογένειά της στο σπίτι τους στο Hampstead.
 
Στις 13 Αυγούστου 1982, η 17χρονη είχε περάσει το πρωινό στο σπίτι με τη μητέρα της, πριν πάνε μαζί στο κατάστημα που διατηρούσε η οικογένεια στην ίδια περιοχή για γεύμα με τον πατέρα και τον αδερφό της.
 
Μία ώρα αργότερα η νεαρή επέστρεψε στο σπίτι μόνη για να ετοιμάσει δείπνο. Στις 3 το απόγευμα οι γονείς επέστρεψαν και αυτοί στο σπίτι, όπου βρήκαν την κόρη τους νεκρή. Είχε πέσει θύμα βιασμού και στραγγαλισμού.

Η αξιωματικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας Τζούλι Γουίλατς του τμήματος ανθρωποκτονιών και σοβαρών εγκλημάτων είπε ότι οι υποθέσεις δολοφονιών που δεν έχουν διαλευκανθεί μένουν πάντοτε ανοιχτές, ανεξαρτήτως του πόσος καιρός έχει περάσει από την τέλεση του εγκλήματος.
 
«Η οικογένεια της Γιαννούλας – που εύλογα είναι ακόμα συντετριμμένοι από την απώλεια της αγαπημένης τους κόρης και αδερφής πριν από περισσότερο από τρεις δεκαετίες – έχουν ενημερωθεί πλήρως για αυτή τη νέα εξέλιξη», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας.
 
Η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει λάβει πάνω από χίλιες μαρτυρικές καταθέσεις για την υπόθεση όλα αυτά τα χρόνια, καθώς κάθε τόσο γινόταν επανεξέτασή της. Είναι η πρώτη φορά όμως που έχει σημειωθεί σύλληψη υπόπτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE