Γιατί ο Μπάουι κυκλοφορούσε με… ελληνική εφημερίδα

Γιατί ο Μπάουι κυκλοφορούσε με… ελληνική εφημερίδα

Η εξήγηση που έδωσε στον συγγραφέα και φίλο του, Ουίλιαμ Μπόιντ

Ο Ντέιβιντ Μπάουι κυκλοφορούσε στη Νέα Υόρκη με μετρό και ταξί, κρατώντας πάντα στα χέρια του μια ελληνική εφημερίδα, όπως αποκάλυψε στη βρετανική εφημερίδα Guardian ο βρετανός συγγραφέας και φίλος του, Ουίλιαμ Μπόιντ. Σκοπός του ήταν με τον τρόπο αυτό να περνά απαρατήρητος ενώ κυκλοφορούσε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Όπως ανέφερε ο Μπόιντ, λίγο πριν από τα 60ά γενέθλια του Μπάουι, σε ένα πάρτι στο ξενοδοχείο Tribeca, «όταν έφτασα τον είδα να βγαίνει από ένα κίτρινο ταξί και να πληρώνει τον οδηγό. Χαιρετώντας τον και έκπληκτος που τον είδα να χρησιμοποιεί αυτό τον τύπο μεταφοράς, τον ρώτησα αν είχε ποτέ προβλήματα να μετακινηθεί στην πόλη. "Καθόλου", είπε, με χαρά χρησιμοποιούσε ταξί αλλά και το μετρό.

"Απλά κουβαλάω μία από αυτές", είπε και έδειξε μία ελληνική εφημερίδα. Ο κόσμος σκέφτεται: Αυτός είναι ο Ντέιβιντ Μπάουι, σίγουρα; Μετά βλέπει την ελληνική εφημερίδα – όχι, δεν μπορεί, απλά κάποιος Έλληνας που του μοιάζει».

«Ήταν μία λαμπρή ιδέα. Τόσο απλή και τόσο αποτελεσματική», ανέφερε ο Μπόιντ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE