ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάφος: Πίσω από τα σίδερα 29χρονη για διάρρηξη κατοικίας

Πάφος: Πίσω από τα σίδερα 29χρονη για διάρρηξη κατοικίας

Στη σύλληψη 29χρονης από την Πάφο ως ύποπτη για διάπραξη των αδικημάτων της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, της παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 61χρονη από την Βρετανία κατήγγειλε ότι μεταξύ των ημερομηνιών 9- 13 Ιανουαρίου του 2016, άγνωστοι, διέρρηξαν τη γειτονική της οικία που ανήκει σε Βρετανίδα και που διαχειρίζεται η ίδια λόγω της απουσίας της ιδιοκτήτριας στο εξωτερικό.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου και συνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. 

Από τη διάρρηξη και κλοπή της οικίας οι δράστες απέσπασαν μία  ηλεκτρική κιθάρα κόκκινου χρώματος, μία ξύλινη κιθάρα, μία τηλεόραση συνολικής αξίας 1600 ευρώ.

Από τις έρευνές της η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία που αφορά 29χρονη, εναντίον της οποίας εκδόθηκε έρευνα της κατοικίας της. Στην κατοχή της η Αστυνομία εντόπισε μια μαύρη θήκη με μια κόκκινη κιθάρα, μια ξύλινη κιθάρα, διάφορα χαρτονομίσματα, διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή, ένα tablet, ένα DVD, ένα player,  ένα Laptop , 7 κινητά τηλέφωνα, 24 γυναικεία ρολόγια, ένα ipad, μία τηλεόραση και ένα λιβέρι.

Ανακρινόμενη η 29χρονη στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή των αντικειμένων και ακολούθως συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. 

Η 61χρονη διαχειρίστρια της οικίας αναγνώρισε τα κλοπιμαία αντικείμενα.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του συμβίου της 29χρονης, ο οποίος διέμενε μαζί της. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top