Άφησαν να σαπίσει η σορός του Μ.Π., εργαζόμενου στην κυπριακή τηλεόραση!

Άφησαν να σαπίσει η σορός του Μ.Π., εργαζόμενου στην κυπριακή τηλεόραση!

Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου εντοπίστηκε εργαζόμενος σε κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό. Τον βρήκε άλλη πελάτισσα. Οδηγήθηκε στο νεκροτομείο όπου έγινε λάθος με την σορό του.

Ο Μιχάλης Μπελογιάννης,  58 ετών από την Ελλάδα, εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA. Τους τελευταίους επτά μήνες ωστόσο ήταν άνεργος. 

Πριν από δυο εβδομάδες εντοπίστηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λεμεσό. Ρουμάνα πελάτισσα τον είδε να κείτεται από την μισάνοιχτη πόρτα και κάλεσε σε βοήθεια.

Η σορός του άτυχου ανδρός, οδηγήθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού,  όπου εκεί έγινε το τραγικό λάθος να μην τεθεί σε λειτουργία η κατάψυξη.

Ιατροδικαστής που έφθασε για να διενεργήσει τη νεκροτομή βρήκε την σορό σε προχωρημένη σήψη. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Υπουργείο Υγείας.

Ο θάνατος του 58χρονου φαίνεται να επήλθε από καρδιακό επεισόδιο.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE