Άφησαν να σαπίσει η σορός του Μ.Π., εργαζόμενου στην κυπριακή τηλεόραση!

Άφησαν να σαπίσει η σορός του Μ.Π., εργαζόμενου στην κυπριακή τηλεόραση!

Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου εντοπίστηκε εργαζόμενος σε κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό. Τον βρήκε άλλη πελάτισσα. Οδηγήθηκε στο νεκροτομείο όπου έγινε λάθος με την σορό του.

Ο Μιχάλης Μπελογιάννης,  58 ετών από την Ελλάδα, εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA. Τους τελευταίους επτά μήνες ωστόσο ήταν άνεργος. 

Πριν από δυο εβδομάδες εντοπίστηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λεμεσό. Ρουμάνα πελάτισσα τον είδε να κείτεται από την μισάνοιχτη πόρτα και κάλεσε σε βοήθεια.

Η σορός του άτυχου ανδρός, οδηγήθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού,  όπου εκεί έγινε το τραγικό λάθος να μην τεθεί σε λειτουργία η κατάψυξη.

Ιατροδικαστής που έφθασε για να διενεργήσει τη νεκροτομή βρήκε την σορό σε προχωρημένη σήψη. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Υπουργείο Υγείας.

Ο θάνατος του 58χρονου φαίνεται να επήλθε από καρδιακό επεισόδιο.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE