ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: «Την είδε» αλλιώς ο 26χρονος Λεμεσιανός – Έκανε «άχρηστα» τα περιπολικά της Αστυνομίας

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: «Την είδε» αλλιώς ο 26χρονος Λεμεσιανός – Έκανε «άχρηστα» τα περιπολικά της Αστυνομίας

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο (16/01) το βράδυ στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, νεαρός Λεμεσιανός αποφάσισε με το έτσι θέλω να καταστρέψει τα αυτοκίνητα την Αστυνομίας,  κτυπώντας με το δικό του όχημα!

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 20:10 το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό. Οι Αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 26χρονο οδηγό να σταματήσει για έλεγχο της Τροχαίας.

Αντ΄ αυτού ο νεαρός προσπάθησε να διαφύγει τρακάροντας επανειλημμένα τα οχήματα της ΥΚΑΝ Λεμεσού. Αμέσως ξεκίνησε η καταδίωξη του από την Αστυνομία.

Το κυνηγητό άρχισε από την περιοχή του Άγιου Νικολάου με τους Αστυνομικούς να τον καταδιώκουν μέχρι την πλατεία του Αγίου Αθανασίου. Μάλιστα, ο νεαρός κτυπούσε επανειλημμένα τα σχήματα της Αστυνομίας με αποτέλεσμα τα δυο αυτοκίνητα να υποστούν τεράστιες υλικές ζημίες.

Ο 26χρονος ακινητοποιήθηκε μετά από λίγο αφού «κάρφωσε» σε μικρό πάσαλο της πλατείας του Άγιου Αθανασίου. Στην κατοχή του βρέθηκε και μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Ο νεαρός συνελήφθη μαζί με τον 27 χρόνο συνοδηγό του. Κατηγορήθηκε για τροχαία αδικήματα,για παράνομη κατοχή και χρήση ναρκωτικών, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Δικαστηρίου.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top