ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τον εντόπισαν γυμνό στον αυτοκινητόδρομο – «Έσπασε» στο ξύλο την γιατρό που θα τον εξέταζε

Τον εντόπισαν γυμνό στον αυτοκινητόδρομο – «Έσπασε» στο ξύλο την γιατρό που θα τον εξέταζε

Συνελήφθη 28χρονος νεαρός μετά από ξυλοδαρμό γιατρού των Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Κυριακής (17/01) εντόπισαν νεαρό να βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας- Λευκωσίας, να είναι σε έξαλλη κατάσταση και να είναι γυμνός.

Οι Αστυνομικοί αμέσως ειδοποίησαν την οικογένεια του ενώ τον μετέφεραν στον Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο 28χρονος αφού εξετάστηκε από τους θεράποντες ιατρούς πήρε εξιτήριο.

Την Τρίτη (19/01) ο πατέρας του τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας καθώς ο 28χρονος ήταν επιθετικός.

Ο 28χρονος αφού διεκομίσθη στις Πρώτες Βοήθειες, άρχισε να χτύπα άγρια την γιατρό των Πρώτων Βοηθειών. Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε την έριξε με μένος στο έδαφος ενώ την κτύπησε στα πλευρά.  Ο νεαρός δεν έμεινε μόνο στην γιατρό καθώς άρχισε να κτυπά μετά από λίγο και τον ίδιο του τον πατέρα.

Ο 28χρονος συνελήφθη και  οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας όπως οι Αστυνομικοί τον περιόρισαν και αναμένεται να εξεταστεί από ψυχίατρο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top