ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση ΣΠΕ Τροόδους: Ιδού πώς ο επιχειρηματίας ξεσκέπασε τη σε βάρος του κομπίνα!

Υπόθεση ΣΠΕ Τροόδους: Ιδού πώς ο επιχειρηματίας ξεσκέπασε τη σε βάρος του κομπίνα!

Το θύμα της κλοπής ήταν και το άτομο που ξεσκέπασε την σε βάρος του απάτη σε ό,τι αφορά την υπόθεση με την ΣΠΕ Τροόδους.

Του Φάνη Μακρίδη

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη γνωστής εταιρείας αλλαντικών, ο οποίος αντιλήφθηκε την σε βάρος του απάτη από υπάλληλο του εν λόγω πιστωτικού ιδρύματος κι έλαβε τα μέτρα του για να την τσακώσει στα πράσα.

Τη Δευτέρα (18/01), λοιπόν, πήγε στο συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα για να καταθέσει ποσό ύψους 4.800 ευρώ. Ωστόσο, πριν το πράξει αυτό είχε φροντίσει να φωτοτυπήσει τα χαρτονομίσματα και να τα παραδώσει στην Αστυνομία.

Όταν, λοιπόν, οι άνδρες του ΤΑΕ Λεμεσού «μπούκαραν» για έλεγχο λίγο αργότερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, εντόπισαν 20 χαρτονομίσματα των 50 ευρώ (συνολικά 1000 ευρώ) στην κατοχή της 38χρονης Μ., τα οποία με αδιάσειστα στοιχεία (βλ. φωτοτυπίες) αποτελούσαν μέρος της κατάθεσης του διευθυντή της εταιρείας αλλαντικών, Γ. Χ.

Σημειώνεται πως σε 43 επισκέψεις του στην ΣΠΕ Τροόδους σε περίοδο ενός χρόνου (01/12/2014 – 21/12/2015) ο Γ.Χ. διαπίστωσε πως υπήρχαν ελλείμματα που κυμαίνονταν από 200 μέχρι και 2.000 ευρώ. Ωστόσο, το γεγονός ότι κρατούσε αρχείο και έκανε τον απαραίτητο έλεγχο, τον βοήθησε να αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά (στις 43 αυτές περιπτώσεις το πρωτότυπο δελτίο αποστολής δεν του είχε αποσταλεί). Ως γνωστόν το συνολικό υπεξαιρεθέν ποσό ανέρχεται στις 41.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως την Τρίτη (19/01) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού το αίτημα της Αστυνομίας ήταν να εκδοθεί 8ήμερο διάταγμα προσωποκράτησης σε βάρος της ύποπτης, ωστόσο μετά από αίτημα της συνηγόρου υπεράσπισης της κατηγορούμενης, Μαρίας Νεοφύτου, εκδόθηκε σχετικό διάταγμα για 7 ημέρες.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από ThemaOnline:  Σύλληψη 38χρονης υπαλλήλου τραπεζικού ιδρύματος! Τσέπωνε λεφτά από καταθέσεις εταιρίας

Υπόθεση ΣΠΕ Τροόδους: Λιποθύμησε η 38χρονη μόλις άκουσε ότι θα κάνει 7 μέρες στο κελί

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top