LIFESTYLE

Έξαλλη η Χριστιάνα Θεοδώρου! Την κατηγόρησαν ότι ο χορός της θύμιζε ροζ ταινία και ξέσπασε στο Facebook!

Έξαλλη η Χριστιάνα Θεοδώρου! Την κατηγόρησαν ότι ο χορός της θύμιζε ροζ ταινία και ξέσπασε στο Facebook!

Δεν συνηθίζει να απαντά δημοσίως... αλλά αυτή τη φορά το έκανε. Μάλιστα αρκετά θυμωμένα...

Η Χριστιάνα Θεοδώρου είναι η ηθοποιός η οποία έλαβε μέρος στο Dansing 5. Μαζί με τον παρτενέρ της αποχώρησαν στο live της περασμένης Κυριακής. 

Ένα δημοσίευμα, το οποίο αναφερόταν στο χορό της στο 1ο live την ώθησε στο να απαντήσει δημόσια, μιας και την κατηγοούσαν ότι θύμιζε «ροζ ταινία»...

«"Θύμιζε ροζ ταινια" λέει το άρθρο. Δυστυχώς ο δημοσιογράφος που έγραψε το συγκεκριμένο άρθρο άργησε πολύ να δει τον χορό μας μιας και έχουν ήδη περάσει 3 βδομάδες. Από την άλλη να τολμησω να τον παροτρυνω να δει την ταινία και να μάθει και τι σημαίνει χορός. Καλώς ή κακώς θεωρώ πως ποτέ δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα. Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που διάβασα...Σέβομαι τους δημοσιογράφους και τους ευχαριστώ όλους και έναν προς έναν ξεχωριστά για την στήριξη που έχω από αυτούς όλα αυτά τα χρόνια...και θα συνεχίσω να το κάνω...λυπάμαι όμως που κάποιοι από αυτούς αναφέρονται σε κάποιους από εμάς με τέτοιους χαρακτηρισμους. Ηθοποιός είμαι και καλεστηκα να κάνω ένα ρόλο μέσα από ένα χορό. Αν αυτό εσείς το είδατε σαν ροζ ταινια τότε πραγματικά λυπάμαι για το επίπεδο μόρφωσης που έχετε. Και λυπάμαι γιατί θα έπρεπε να ξέρετε τι γράφετε και για ποιον. Ο μόνος λόγος που παίρνω θέση είναι γιατί θεωρώ χρέος μου να υπερασπιστω το όνομα μου αλλά και του παρτενέρ μου. Απολογουμαι αν θιγω κάποιον ή αν το πήρα εγώ λάθος αλλά δυστυχώς ο συγκεκριμένος τίτλος δεν μου ταιριάζει καθόλου. Καλή συνέχεια!».

Παρακάτω ακολουθεί το απόσπασμα…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top