LIFESTYLE

Γιατί όλοι «πυροβολούν» το μοντέλο του Mr. Cyprus; Τι απαντά στους επικριτές του και σε ποιους απολογείται

Γιατί όλοι «πυροβολούν» το μοντέλο του Mr. Cyprus; Τι απαντά στους επικριτές του και σε ποιους απολογείται

Πρόκειται για ένα από τα μοντέλα του Mr Cyprus που δεν κέρδισαν κάποιο τίτλο, κατάφερε όμως να κεντρίσει το ενδιαφέρον τηλεθεατών και δημοσιογράφων λόγω του χαρακτήρα του, της ετοιμολογίας του και της ειλικρίνειας του.

Διαβάστε επίσης: Σκληρή κριτική υποψήφιου του Mr. Cyprus: «Πολλά από τα κορίτσια των καλλιστείων έχουν γίνει ψηλομύτες»

Ο λόγος για τον 23χρονο Στέλιο Στυλιανού, ο οποίος τις τελευταίες μέρες δέχτηκε σωρεία αρνητικών σχολίων για δηλώσεις τις οποίες έκανε και φαίνεται ότι ενόχλησε ορισμένους που θεώρησαν ότι ο ίδιος τα λέει για την αυτοπροβολή του.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ξεκαθαρίζει τη θέση του και απολογείται σε όσους στεναχώρησε άθελα του, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν τα είπε από κακία, αλλά λόγω της ειλικρίνειας που τον διακατέχει.

΄Άλλωστε το μοντέλο όπως τόνισε ξανά είναι υπεύθυνος για όσα δηλώνει και όχι για όσα ερμηνεύουν με τον δικό τους τρόπο για την εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων, κάποιοι που θέλουν να δημιουργούν ίντριγκες!

Διαβάστε την ανάρτηση του:

Δεν είμαι άτομο που κρίνω, ούτε θέλω να κρίνω τους άλλους. Απλά είπα αυτά που πίστευα εγώ ως Στέλιος στις συνεντεύξεις που έδωσα. Κάποια ίσως ήταν λάθος κάποια σωστά. Σταματήστε να ασχολείστε μαζί μας και να είμαστε το επίκεντρο χωρίς λόγο. Υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα από εμένα. Ειλικρινά απολογούμαι αν από τα λεγόμενα μου στενοχώρησα άθελα μου άτομα του χώρου αυτού..!Δεν ήθελα να προκαλέσω ίντριγκες!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top