ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αραδίππου: Ιδιοκτήτης περιπτέρου πάλεψε άγρια με ληστές που κρατούσαν πιστόλι

Αραδίππου: Ιδιοκτήτης περιπτέρου πάλεψε άγρια με ληστές που κρατούσαν πιστόλι

Δύο κουκουλοφόροι κρατώντας πιστόλι, απέσπασαν από τον ιδιοκτήτη περιπτέρου στην Αραδίππου με τον οποίο πάλεψαν, φάκελο που περιείχε το ποσό των 830 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22.15 χθες βράδυ 20/1, δύο νεαροί κουκουλοφόροι εισήλθαν στο περίπτερο «Τραχώνι» που βρίσκεται στο δρόμο Αραδίππου προς Λιβάδια και προτάσσοντας πιστόλι απείλησαν τον ιδιοκτήτη του υποστατικού να τους δώσει χρήματα.

Αρχικά ο 66χρονος  ιδιοκτήτης θεώρησε ότι το πιστόλι ήταν ψεύτικο και ρίχθηκε εναντίον των δύο νεαρών και πάλεψε με τον ένα από τους νεαρούς. Ο νεαρός κατάφερε να ρίξει τον 66χρονο στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Στη συνέχεια οι δύο νεαροί αφού πήραν από το ταμείο ένα φάκελο που περιείχε το ποσό των 830 ευρώ, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου ειδοποίησε την Αστυνομία μέλη της οποίας μετέβησαν στην περιοχή και άρχισαν έρευνες.

Με ασθενοφόρο ο 66χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απελύθη.

Το περίπτερο δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας και ο ιδιοκτήτης του δεν κατάφερε να δώσει περιγραφή των ληστών στην Αστυνομία.

Πηγή: KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top