ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκλεψαν διάφορα εργαλεία από εξοχική κατοικία – Πήραν 20 λίτρα ελαιόλαδο!

Έκλεψαν διάφορα εργαλεία από εξοχική κατοικία  – Πήραν 20 λίτρα ελαιόλαδο!

Παραβίασαν με λιβέρι την βοηθητική πόρτα της κουζίνας.

Εξοχική κατοικία στα Πυργά ιδιοκτησίας 66χρονου από τη Λάρνακα, διέρρηξαν άγνωστοι οι οποίοι κατάφεραν να κλέψουν διάφορα αντικείμενα και εργαλεία, όπως χάλκινους δίσκους, δεντροκοπτική και χορτοκοπτική μηχανή ακόμα και παγούρια με ελαιόλαδο και πετρέλαιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  καταγγέλθηκε την Κυριακή (24/01)  στον Αστυνομικό σταθμό Κοφίνου από 66χρονο συνταξιούχο από τη Λάρνακα, ότι μεταξύ των ωρών 14.30 το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου και 07.30 της Κυριακής 24 του μήνα, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν την εξοχική του κατοικία που βρίσκεται στην τοποθεσία Αγγουλος των Πυργών.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου και άρχισαν έρευνες και εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι οι άγνωστοι αφού έκοψαν μέρος της δεξιάς περίφραξης της κατοικίας και εισήλθαν σ’ αυτή.

Ακολούθως πέτυχαν είσοδο και έξοδο από το σπίτι αφού παραβίασαν προστατευτικό κάγκελο παραθύρου που βρίσκεται στο πίσω παράθυρο της οικίας και έσπασαν το τζάμι με πέτρα. Από την οικία οι άγνωστοι έκλεψαν ένα βάζο και τέσσερις δίσκους χάλκινους άγνωστης αξίας.

Η Αστυνομία διαπίστωσε ακόμα ότι οι άγνωστοι παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο πιθανόν λιβέρι, τη πόρτα βοηθητικής κουζίνας και έκλεψαν από μέσα ένα χάλκινο μεγάλο δοχείο άγνωστης αξίας, τέσσερα παγούρια των 20 λίτρων με ελαιόλαδο, μια δεντροκοπτική και μια χορτοκοπτική μηχανή, μια γεννήτρια, ένα φυσητήρα και διάφορα οικοδομικά εργαλεία άγνωστης αξίας.

Επίσης από την βοηθητική κουζίνα κλάπηκαν πέντε πλαστικά παγούρια των 25 λίτρων με πετρέλαιο.

Η Αστυνομία παρέλαβε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top