ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ! Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Λ. υπέφερε για 60.000 ευρώ! – Κτυπήθηκε με τασάκι!

ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ! Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Λ. υπέφερε για 60.000 ευρώ! – Κτυπήθηκε με τασάκι!

Τον κτύπησε ακόμα και με τασάκι στο κεφάλι! Αυτό υποστηρίζει ο επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Λάρνακας, για τον 55χρονο Ν.Ν. που διατηρεί νυκτερινό κέντρο στη παραλιακή πόλη.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, ο πρώην παράγοντας της ομάδας της Λάρνακας, ο οποίος ήταν ο στόχος της βομβιστικής επίθεσης την Κυριακή (24/01) στη Λάρνακα, ήταν το θύμα τοκογλυφίας, σωματικής επίθεσης και συνεχών απειλών προς το πρόσωπό του από τον 55χρονο Ν.Ν.

Πιο συγκεκριμένα, η περιπέτεια του Ξ. άρχισε, σύμφωνα με την κατάθεσή του το καλοκαίρι του 2014 όταν ελλείψει ρευστότητας (βλ. κατάσταση με κυπριακές Τράπεζες) ζήτησε δάνειο 60.000 ευρώ από τον Ν.Ν., ο οποίος ωστόσο έθεσε όρους αποπληρωμής που θα έθετε τοκογλύφος ολκής.

Ο Ν. ζητούσε να αποπληρωθούν οι 60.000 ευρώ εντός δυο μηνών και να του καταβληθεί επιπλέον τόκος 30.000 ευρώ!!!

Ο παραπονούμενος αναφέρει ότι από τότε μέχρι και το καλοκαίρι του 2015 σε διάφορα χρονικά διαστήματα έδωσε πίσω στον ύποπτο το ποσό των €38,480.

Στο μεσοδιάστημα ο Ξ. υπέστη τα πάνδεινα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, καθώς ο Ν. απειλούσε τον ίδιο και συγγενικά του πρόσωπο, έστελνε μηνύματα μέσω συγγενών, ενώ σε μια περίπτωση όταν οι δυο τους συναντήθηκαν, κτύπησε τον… δανειολήπτη στο κεφάλι με τασάκι, οδηγώντας στις Πρώτες Βοήθειες.

Ο Ν. έλεγε επίσης στον Ξ. όταν είχε υπογράψει συμβόλαιο με κάποιον «Γιώρκο» και ότι θα είχε σοβαρά προβλήματα.

Μετά απ’ όλα αυτά, ο Ξ. παρέδωσε στον ύποπτο το ποσό των €2800, ενώ του υπέγραψε και δύο επιταγές για τα ποσά των €10.000 και €4.000 αντίστοιχα χωρίς ημερομηνίες εξαργύρωσης, τις οποίες του ζήτησε να μην τις εξαργυρώσει πριν ο ίδιος του πει.

Η θέση του συλληφθέντα

Πολύ διαφορετικές είναι οι θέσεις που εξέφρασε ο ύποπτος. Ανακρινόμενος προφορικά αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση, ωστόσο παραδέχεται ότι το καλοκαίρι του 2015 επιτέθηκε και χτύπησε τον Ξενή. Περαιτέρω ο ύποπτος ανάφερε ότι δάνεισε αρχικά στον Ξενή το χρηματικό ποσό των €50.000 το οποίο ο Ξενή αποπλήρωσε εντός δύο εβδομάδων.

Ακολούθως ο ύποπτος έδωσε στον Ξενή το χρηματικό ποσό των €70.000 για να τα επενδύσει στην εισαγωγή τσιγάρων πράγμα με το οποίο ο Ξενή ασχολείται. Με την επένδυση του αυτή ο ύποπτος θα λάμβανε από τον Ξενή το χρηματικό ποσό των €200.000 πράγμα το οποίο δεν έγινε.

Ο ύποπτος ζήτησε από τον Ξενή να του επιστρέψει το αρχικό ποσό που επένδυσε. Ο Ξενή του ζήτησε περισσότερο χρόνο και ως αντάλλαγμα θα του επέστρεφε επιπλέον €30.000 από το αρχικό ποσό. Ο ύποπτος απαίτησε επανειλημμένα από τον Ξενή τα χρήματα του και μέχρι σήμερα του επεστράφη το ποσό των €35.000 περίπου αλλά αρνείται ότι τον απείλησε.

Ανάφερε επίσης ότι κατά τον χρόνο της διάπραξης των αδικημάτων βρισκόταν στο σπίτι του. Ο ύποπτος αρνήθηκε να δώσει γραπτώς τους ισχυρισμούς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 μέρες μέσα ο Ν.Ν. που είναι ύποπτος για τη βόμβα που στόχευε τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ Λάρνακας​

Ορόκλινη: Βόμβα «σήκωσε» την βεράντα ιδιοκτήτριας

Λάρνακα: Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία για τη βόμβα σε σπίτι 32χρονης

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Η βόμβα προοριζόταν για επιχειρηματία, πρώην πρόεδρο ομάδας α΄ κατηγορίας!​

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top