ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΪΜΑΚΛΙ: Ο 25χρονος καταγγέλλεται ότι εξωθούσε 16χρονη σε προώθηση ναρκωτικών!

ΚΑΪΜΑΚΛΙ: Ο 25χρονος καταγγέλλεται ότι εξωθούσε 16χρονη σε προώθηση ναρκωτικών!

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως σε σχέση με την καταγγελία 16χρονης, ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον 25χρονο, φίλο του αδελφού της τον οποίο φιλοξενούσαν για ενάμισι ο χρόνο στο σπίτι τους.

Ο 25χρονος, τον οποίο καταγγέλλει η 16χρονη για σε βάρος της βιασμό, είναι χρήστης ναρκωτικών -όπως υποστηρίζει η ανηλικη- και την εξωθούσε να του βρει πελάτες για να τους πωλεί ναρκωτικά!

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Η νεαρή στην οπτικογραφημένη κατάθεση της, η οποία λήφθηκε στην παρουσία της μητέρας της και λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας, είπε μεταξύ άλλων ότι ο νεαρός ο οποίος ερχόταν σε συνουσία μαζί της παρά τη θέληση της, είναι χρήστης ναρκωτικών.  Πέρα του ότι της ασκούσε πίεση να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του, όταν αυτή του είπε να διαλύσουν τον δεσμό τους, την παρότρυνε να του βρει πελάτες για πουλάει ναρκωτικά,  κάτι το οποίο και αρνήθηκε.

H 16χρονη ανέφερε ότι είχε επισυνάψει σχέση με τον 25χρονο από τις 16 Μαρτίου 2015 μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2016, και ήρθε για πρώτη φορά σε σεξουαλική επαφή μαζί του πάρα κατόπον επιμονής του ίδιου.  Ακολούθησαν και άλλες φορές με την ανήλικη να δέχεται πιέσεις και για… άλλα είδη έρωτα και να της κρατά τα χέρια. 

Υπενθυμίζουμε ότι σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας, στις 19 Ιανουαρίου, η 41χρονη μητέρα της παραπονούμενης απεκάλυψε όλα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι της στο Καϊμακλί μεταξύ της ανήλικης κόρης της και του 25χρονου.

Διαβάστε την συνέντευξη ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top