ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενεργειακός έλεγχος για μείωση της κατανάλωσης στο Κολυμβητήριο Λευκωσίας

Ενεργειακός έλεγχος για μείωση της κατανάλωσης στο Κολυμβητήριο Λευκωσίας

Στις 26 Ιανουαρίου 2016, ο Δήμος Λευκωσίας και το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών διοργάνωσαν συνάντηση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του ενεργειακού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Λευκωσίας, στα πλαίσια υλοποίησης του ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου έργου «Αθλητικές Εγκαταστάσεις Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας, Nearly Zero Sport Facilities».

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση Τύπου του Δήμου, κύριος στόχος του έργου, που είναι διάρκειας τριών ετών, είναι η υλοποίηση ενεργειακών ελέγχων στις αθλητικές εγκαταστάσεις που συμμετέχουν στο έργο, σε εφτά χώρες της Ευρώπης και καθώς και η υλοποίηση μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας και ενεργειακής αναβάθμισης.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν οι παρατηρήσεις και τα συμπεράσματα που εξάχθηκαν από τον ενεργειακό έλεγχο που εκπονήθηκε στο κολυμβητήριο Λευκωσίας και έγινε παρουσίαση προτάσεων εξοικονόμησης ενέργειας μηδενικού, χαμηλού, μέσου και υψηλού κόστους, καθώς και επεμβάσεων που πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα σε σημεία που εντοπίστηκαν στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου.

Συζητήθηκαν επίσης τα επόμενα βήματα που θα διενεργηθούν σχετικά με την αναβάθμιση και την υλοποίηση μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας στο κολυμβητήριο Λευκωσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top