ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα θανάτου σε Τ/κ Δημοσιογράφο: «Θα σκοτώσουμε όπως τον σκύλο…»

Μήνυμα θανάτου σε Τ/κ Δημοσιογράφο: «Θα σκοτώσουμε όπως τον σκύλο…»

Με τίτλο “Ποιοι είναι βρε αυτοί;” η Αφρίκα δημοσιοποιεί φωτογραφία από το σύστημα ασφαλείας στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρίσκονται τα γραφεία της με ένα άτομο με κουκούλα που εισέρχεται στο κτίριο κρατώντας μια νάιλον σακούλα.

Όπως αναφέρει, ο ύποπτος άφησε την σακούλα στην πόρτα των γραφείων της εφημερίδας στις 7 το πρωί χθες και όπως ανακάλυψαν επρόκειτο για ένα πεθαμένο σκύλο το αίμα του οποίου έτρεχε ακόμα, όπως σημειώνεται.

Από την κάμερα ασφαλείας δεν φαίνεται το πρόσωπο του δράστη και η “αστυνομία” που άρχισε έρευνες για το περιστατικό έχει κατάσχει το υλικό. “Εκτιμάται ότι κάποιοι κύκλοι που ενοχλούνται από τις εκδόσεις της εφημερίδας μας έχουν χρησιμοποιήσει αυτή τη μέθοδο για την απειλή", σχολιάζει η Αφρίκα.



Μάλιστα όπως αναφέρεται σε Τ/κ δημοσιεύματα, ίσως ο στόχος του απειλητικού «μηνύματος» των δραστών να είναι ο ίδιος ο Σενέρ Λεβέντ, αφού ο Τ/κ Δημοσιογράφος το τελευταίο διάστημα αποκαλύπτει μέσω της εφημερίδας διάφορα περιστατικά διαφθοράς στα κατεχόμενα

Στο θέμα αναφέρεται και η Χαβαντίς με τίτλο «Αηδιαστική επίθεση εναντίον της Αφρίκα". Σε δηλώσεις του στην Κίπρις ο Διευθυντής Σύνταξης της Αφρίκα, Σενέρ Λεβέντ είπε ότι αυτό ήταν ένα μήνυμα προς τους ίδιους ότι “εμείς θα σας σκοτώσουμε σαν τα σκυλιά”.



Την ενέργεια αυτή καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους ο πρόεδρος του τ/κ κόμματος Ενωμένη Κύπρος, Ιζέτ Ιζτζιάν και η ένωση τ/κ δημοσιογράφων ως επίθεση εναντίον της ελευθερίας του Τύπου και προσπάθεια εκφοβισμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top