ΠΑΡΑ-THEMA

Η βουλευτίνα αποφάσισε να στείλει τα «Μωρά θαύματα» μόνο στον ΑΠΟΕΛ…

Η βουλευτίνα αποφάσισε να στείλει τα «Μωρά θαύματα» μόνο στον ΑΠΟΕΛ…

«Μωρά θαύματα» προτάσσει ο ΑΠΟΕΛ, που αποφάσισε την παραχώρηση του μπροστινού μέρους της φανέλας του στο λογότυπο του εν λόγω οργανισμού!

Αφού δεν επιτεύχθηκε συμφωνία με κάποια εταιρεία για το χορηγικό πακέτο, ο ΑΠΟΕΛ στράφηκε προς τον νεοσύστατο μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που δημιουργήθηκε πρόσφατα με σκοπό την στήριξη και ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας των Πρόωρων Νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου. Μέχρι εδώ, όλα καλά και άγια! Κι ας προσπεράστηκαν «Εθελοντές Φίλοι» που ήταν ανάμεσα στις επιλογές. 

Μετά την πρώτη ανάγνωση της είδησης, που προκαλεί ικανοποίηση για το ανθρωπιστικό πρόσωπο της ομάδας, προκύπτουν σχεδόν αβίαστα (αν κανείς όντως διαθέτει ευαίσθητες χορδές) ερωτηματικά για το σκεπτικό που ώθησε όχι την ομάδα, αλλά τον ίδιο τον οργανισμό σε αυτήν τη συμφωνία. Όχι γιατί ο σκοπός στήριξης της Μονάδας Πρόωρων Νεογνών δεν είναι ιερός, ούτε γιατί η ανάγκη προώθησης μιας τέτοιας προσπάθειας δεν είναι θεμιτή ή κατανοητή. «Μωρά θαύματα», όμως, είναι όλα τα μωρά του κόσμου και δεν είναι ούτε «μπλε», ούτε «πράσινα», ούτε «κόκκινα». 

Τα «μωρά θαύματα» δεν έχουν χρώμα, ομάδα, κόμμα (ρωτήστε τα αν θέλετε!) κι αυτό θα έπρεπε να έχει κατά νουν το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την απόφασή του. Θα μπορούσε κάλλιστα (στην αφετηρία του και με πρόεδρο βουλευτίνα!) να αποταθεί στο σύνολο των κυπριακών ομάδων διεκδικώντας χώρο σε όλες τις φανέλες, γιατί έτσι θα κατάφερνε να περάσει κρυστάλλινα μηνύματα. Μωρό το... θαύμα τους; Τα συμπεράσματα δικά σας!

Ν.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top