ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της Ευαγγελίας Χρίστου! Αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης 3/2! Παρακαλώ βοηθήστε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της Ευαγγελίας Χρίστου! Αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης 3/2! Παρακαλώ βοηθήστε

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια 50χρονης γυναίκας από τον Ύψωνα Λεμεσού. Σύμφωνα με την Αστυνομία η Ευαγγελία Χρίστου δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το πρωί (3/2)

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Την εξαφάνιση της κατήγγειλε στην Αστυνομία σήμερα τα ξημερώματα ο σύζυγός της, αναφέροντας ότι η γυναίκα του  δεν έχει δώσει σημεία ζωής ή επικοινωνήσει με άλλο συγγενικό της πρόσωπο από το πρωινό της Τετάρτης (3/2)

Είναι ύψους 1.70, λίγο εύσωμη, με κοντά μαύρα μαλλιά, δεν έπασχε από οποιαδήποτε ψυχολογικά προβλήματα και όταν έφυγε από το σπίτι φορούσε μαύρο παντελόνι, βυσσινί τρικό και μαύρη ζακέτα.

Αυτό μάλιστα που αξίζει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι στην Αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει πολλές πληροφορία γεγονός που δυσχεραίνει τον εντοπισμό της από τις αρχές.

Από την πλευρά της η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της, ενώ αν αυτό δεν σταθεί κατορθωτό τις επόμενες ώρες, αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα και φωτογραφία της.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της 50χρονης γυναίκα να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του πολίτη στον αριθμό 1460.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top