Το πιο διάσημο gay ζευγάρι της Κύπρου γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο (ΦΩΤΟ)

Το πιο διάσημο gay ζευγάρι της Κύπρου γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο (ΦΩΤΟ)

Είναι τρελά ερωτευμένοι και τόλμησαν να το βροντοφωνάξουν. Αυτή είναι η αγάπη άλλωστε και δεν χωράει καμία καταπίεση.

Ο Μάριος Φρίξου, ο γνωστός Κύπριος συγγραφέας και πολύ αγαπητός στο αναγνωστικό κοινό ανήρτησε μία υπέροχη φωτογραφία για την ημέρα των ερωτευμένων στην προσωπική του σελίδα στο facebook, μαζί με τον σύντροφο του Φάνο Ελευθεριάδη.

Ο Μάριος έγραψε «ο τελευταίος Βαλεντίνος που τον γιορτάζουμε απαντρευτοι... Να ζήσουμε!! Σε 19 νύχτες, η μεγάλη μας μέρα!»

Στις 4 Μαρτίου οι δυο τους θα επισημοποιήσουν την σχέση τους υπογράφοντας το σύμφωνο συμβίωσης.  Της υπογραφής θα ακολουθήσει τρελό γλέντι, όπως έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφίες από τον πρώτο gay γάμο στην Κύπρο! Κουμπάροι βουλευτές – Απουσίαζαν οι γονείς του ζεύγους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE