ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η μητέρα του Κωνσταντίνου ξεσπά στο αυτοκίνητο που κτύπησε το γιο της! (VIDEO)

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η μητέρα του Κωνσταντίνου ξεσπά στο αυτοκίνητο που κτύπησε το γιο της! (VIDEO)

Δεν ξανά έγινε αυτό που συνέβη την Παρασκευή, (12/2), στη Τροχαία Λεμεσού. Η μητέρα του 17χρονου Κωνσταντίνου Νικολάου ξέσπασε στο αυτοκίνητο του ανθρώπου που ανέκοψε το δρόμο της μοτοσυκλέτας του γιου της, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο, τη Δευτέρα, (9/2).

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Έκπληκτοι και χωρίς να ξέρουν πώς να αντιδράσουν τα μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, είδαν τη μητέρα του Κωνσταντίνου, να παίρνει ένα μεταλλικό αντικείμενο και να ανεβαίνει πάνω στο αυτοκίνητο του οδηγού, που ανέκοψε το δρόμο στο γιο της και με μένος να σπάζει το ήδη θρυμματισμένο τζάμι του ανεμοθώρακα. (Nα σημειωθεί ότι τροχαίες παραβάσεις το μοιραίο βράδυ έγιναν και από το 17χρονο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μητέρα Κωνσταντίνου: «Ο γιος μου ήταν η ζωή μου, θα βρω αυτόν που τον σκότωσε και θα τον βασανίζω σιγά σιγά…»

Το αυτοκίνητο μετά το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, στο πλαίσιο των ερευνών μεταφέρθηκε στον περιφραγμένο χώρο της Τροχαίας Λεμεσού. Όταν την Παρασκευή, (12/2), λίγο μετά το μεσημέρι η χαροκαμένη μητέρα, έφθασε στην Τροχαία μαζί με φίλη της για να ενημερωθεί επισήμως για τις ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο γιος της, αποχωρώντας, ενώ ήταν νηφάλια, αιφνιδιαστικά ξέσπασε στο αυτοκίνητο, αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο χώρο. Ενώ κτυπούσε το αυτοκίνητο φώναζε «που θα πεθάνουν τα μωρά σας, τότε θα μιλήσουμε».

Τα μέλη της Τροχαίας σεβόμενοι το πένθος της δεν αντέδρασαν. Τα πράγματα ωστόσο λαμβάνουν διαστάσεις, διότι από ότι φαίνεται η φίλη της μητέρας βιντεοσκοπούσε το γεγονός, δίνοντας το video μετέπειτα στη δημοσιότητα.   

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, το περιστατικό διερευνάται και για το χειρισμό του αναμένονται οδηγίες από τη Νομική Υπηρεσία και τον Αρχηγό Αστυνομίας.

Το video δημοσιοποιήθηκε αρχικά από το TVONEnews και αναμένεται να κάνει το γύρο του διαδικτύου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH: ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονιστικό! Αγόρασαν τον τάφο του οι φίλοι του

Θα ανατριχιάσετε! Έστειλαν τα δικά τους μηνύματα οι φίλοι του Κωνσταντίνου - Ανθρώπινη νησίδα στην Σπύρου Κυπριανού (VIDEO)

 ΛΕΜΕΣΟΣ: «Τούτο εν για σένα - Επεθυμήσαμε σε» - Ψάχνουν παρηγοριά οι φίλοι του Κωνσταντίνου 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top