ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Σκνίπα» ο 28χρονος Λευκωσιάτης – Και μεθυσμένος και χωρίς άδεια

«Σκνίπα» ο 28χρονος Λευκωσιάτης – Και μεθυσμένος και χωρίς άδεια

Δεν έφτανε που δεν είχε ούτε άδεια ούτε ΜΟΤ ήταν και τύφλα στο μεθύσι!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/02), ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας για έλεγχο σε περιοχή της Λευκωσίας, αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 28χρονος.

Σε έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υποβλήθηκε, η ένδειξη ήταν 121μg%  αντί 22μg%  που είναι το καθορισμένο από το Νόμο, όριο.

Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος οδηγούσε χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδηγού, ενώ το όχημα ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο και δεν καλυπτόταν από πιστοποιητικό ασφάλειας και πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για τα αδικήματα που διέπραξε και τέθηκα υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Στη συνέχεια, κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πύλης Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

 

          

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top