Μπράβο τους! Έσωσαν σκύλο που έπεσε σε δεξαμενή με λάσπη

Μπράβο τους! Έσωσαν σκύλο που έπεσε σε δεξαμενή με λάσπη

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής έσωσε το σκυλάκι στο παρά πέντε αφού θα πέθαινε από ασιτία.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστική για την διάσωση αδέσποτου σκυλού που έπεσε σε δεξαμενή γεμάτη από λάσπη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» τη Τρίτη (16/02), σκύλος άγνωστης ράτσας είχε εγκλωβιστεί μέσα σε δεξαμενή που χρησιμοποιείτο για τη ρίψη λυμάτων κοντινού χοιροστασίου στο χωριό Κατύδατα.  

Η δεξαμενή είχε μεγάλο βάθος με τους πυροσβέστες να προσπαθούν για αρκετή ώρα να διασώσουν το σκυλάκι.

Με την βοήθεια των μελών της Πυροσβεστικής, το ζώο ανασύρθηκε σώο και αφού καθαρίστηκε αφέθηκε ελεύθερο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE