ΛΕΜΕΣΟΣ: Μέσα και για ληστεία ο 30χρονος που επιχείρησε να κάψει το Γραφείο Ευημερίας!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μέσα και για ληστεία ο 30χρονος που επιχείρησε να κάψει το Γραφείο Ευημερίας!

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης, (18/2) ο 30χρονος, ο οποίος περιέλουσε με βενζίνη το γραφείο Ευημερίας, στη Λεμεσό την Τετάρτη, (17/2).

Παραδέχτηκε τις κατηγορίες ο 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη, (17/2), αφού επιχείρησε να κάψει το γραφείο Ευημερίας, στα Κάτω Πολεμίδια.  Οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης (17/2) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.  Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι απειλή χρήση βίας, κακόβουλη ζημιά, ανησυχία και παράνομη είσοδος.

Η ποινή που θα του επιβληθεί θα ανακοινωθεί την Τρίτη, 23/2, αφού ακουστούν τα γεγονότα. Ο άνδρας οδηγήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές, επειδή είναι πρόσωπο που απασχόλησε στο παρελθόν την Αστυνομία για διαρρήξεις, κλοπές και ληστεία.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.