ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέσπασε ο Μυλωνάς μετά τον θάνατο του Παντελίδη - VIDEO

Ξέσπασε ο Μυλωνάς μετά τον θάνατο του Παντελίδη - VIDEO

Ιδιαίτερα επικριτικός και εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Παύλος Μυλωνάς στην εκπομπή του μετά τον θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Tου Τάσου Χριστοδούλου

Παύλος Μυλωνάς και Πέρσα Σιάσιου άρχισαν την εκπομπή τους, όπως ήταν λογικό με την τραγική είδηση που συγκλόνισε Κύπρο και Ελλάδα, δηλαδή με τον τραγικό επίλογο που είχε ο Παντελής Παντελίδης ο οποίος ξεψύχησε στην άσφαλτο σε ηλικία μόλις 33χρόνων.

Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη ήρθε λίγες ώρες μετά από τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε σε σχέση με το τραγούδι του, το οποίο είχε τους εξής στίχους: «Με συγχωρείς για τα επόμενα, μα έχω εξετάσει τα ενδεχόμενα, πλέον θυμίζεις σκάρτη γκόμενα, που τριγυρνά στα κατεχόμενα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τους στίχους αυτούς είχε τραγουδήσει για πρώτη φορά σε νυχτερινό μαγαζί της Λευκωσίας την Παρασκευή 12/2/16.

Ο Μυλωνάς, θεώρησε ότι το bullying που δέχτηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν άδικο, ενώ έδειχνε φανερά εκνευρισμένος καθώς θύμα εκφοβισμού είχε πέσει και ο ίδιος όταν χαρακτήρισε κοπρίτες όσους μεταβαίνουν στα κατεχόμενα.

Σε κάποια φάση μάλιστα αναφερόμενος σε κάποιους συνάδελφους δημοσιογράφους και όσους δημιούργησαν ομάδες στο ίντερνετ όπου τον κατακρίνουν τους είπε χαρακτηριστικά, «λουστείτε τες!»

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top