ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Περδίκης: «Αν εκλεγώ δεν θα είμαι βουλευτής πενταετίας» - O μόνος πολιτικός αρχηγός που θα «κατέβει» με σταυρό προτίμησης

Γ. Περδίκης: «Αν εκλεγώ δεν θα είμαι βουλευτής πενταετίας» - O μόνος πολιτικός αρχηγός που θα «κατέβει» με σταυρό προτίμησης

Ο Γιώργος Περδίκης κατεβαίνει στις βουλευτικές εκλογές ως ο μόνος πολιτικός αρχηγός που θα διεκδικήσει μια θέση στο κοινοβούλιο με σταυρό προτίμησης. Με άλλα λόγια ο κ. Περδίκης θα θέσει εαυτόν, ενώπιον των ψηφοφόρων και δεν θα κρυφτεί πίσω από την «αρχηγία».

Του Τάσου Χριστοδούλου

Μιλώντας στο ΡΙΚ, ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση εκλογής του με το ψηφοδέλτιο των Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών,  δεν θα είναι βουλευτής πενταετίας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι θα παραδώσει πριν το τέλος της θητείας του την βουλευτική του έδρα στον δεύτερο κατά σειρά υποψήφιο, σε περίπτωση που ο θα έχει μαζέψει ένα σημαντικό αριθμό «σταυρών».

Παράλληλα εάν οι Οικολόγοι, εξασφαλίσουν την είσοδο στην βουλή αλλά με άλλο υποψήφιο τότε ο ίδιος θα τον στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, όπως σημείωσε.

Ο κ. Περδίκης σύμφωνα με δημοσκόπηση που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma εμφανίζεται μαζί με τον κ. Συλλούρη, ως ο λιγότερος αντιπαθής πολιτικός της Κύπρου.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια μέτρηση Οικολόγοι – Συνεργασία Πολιτών στην πρόθεση ψήφου καταγράφουν ποσοστό 2.8%.

Να θυμίσουμε ότι με βάση το νέο εκλογικό μέτρο για να εισέλθει ένα κόμμα στη βουλή θα πρέπει να εξασφαλίσει 3.6%. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top