LIFESTYLE

Ο Παντελίδης ήταν περήφανος για τον πατέρα του «Κατάφερε να μεγαλώσει τρία αγόρια με ένα χέρι»

Ο Παντελίδης ήταν περήφανος για τον πατέρα του «Κατάφερε να μεγαλώσει τρία αγόρια με ένα χέρι»

Άγνωστες πτυχές της οικογενειακής κατάστασης του ταλαντούχου, πλην περήφανου τραγουδιστή, βλέπουν το φως της δημοσιότητας...

Στα 32 του χρόνια, στο απόγειο της καριέρας του, ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή μετά το θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης και βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και εκατομμύρια θαυμαστές του.

Όσοι τον γνώριζαν προσωπικά μιλούν για ένα ντροπαλό παιδί που είχε μεγάλη αδυναμία στους γονείς και του άρεσαν τα απλά και τα όμορφα στη ζωή. Η οικογένειά του είχε πάντα πρωταρχικό ρόλο στη ζωή του, ενώ οι φίλοι του μιλούν για έναν άνθρωπο που δεν χαλούσε εύκολα χατίρι σε κανέναν.

Όταν ρώτησαν οι δημοσιογράφοι πριν από λίγο καιρό τη μητέρα του τι εύχεται για τον γιο της, εκείνη απάντησε: “Να ’ναι καλά με νοιάζει μόνο, τίποτ’ άλλο”. 

Ο Παντελίδης λάτρευε την μητέρα του, την Αθηνά, όμως είχε μεγάλη αδυναμία και στον πατέρα του, τον κύριο Σταύρο, αφού τόσα χρόνια «κατάφερε να μεγαλώσει τρία αγόρια με ένα χέρι», γράφει το Down Town. «Στα 16 του έπαθε ένα ατύχημα με το μηχανάκι και έχασε το δεξί του χέρι», αναφέρουν συγγενείς και μιλούν για μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης ανάμεσα σε πατέρα και γιο.

Συχνά μάλιστα ο Παντελής, παρότι ήδη διάσημος τραγουδιστής, πήγαινε και βοηθούσε τον κύριο Σταύρο στο πρακτορείο Προ – Πο που διατηρούσε, ένα στενό πιο κάτω από το σπίτι τους. Εκεί, ανάμεσα σε νούμερα και λογαριασμούς, ο 32χρονος τραγουδιστής έγραφε – φορώντας αθλητικές φόρμες – τους στίχους των νέων του τραγουδιών.

Αυτός ήταν ο άνθρωπος που πυροβολούσαν επώνυμοι και μη, φθονώντας το ταλέντο του, κι αυτός δεν άνοιξε μια φορά το στόμα του να πει κάτι για κανέναν… Το γεγονός ότι ο πατέρας του δεν είναι αρτιμελής, δεν άφησε ποτέ να διαρρεύσει…

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top