ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Eνδιαφέρει άνεργους: Ανοίχτηκαν θέσεις εργασίας στο Δήμο Λεμεσού – Διαβάστε τις λεπτομέρειες

Eνδιαφέρει άνεργους: Ανοίχτηκαν θέσεις εργασίας στο Δήμο Λεμεσού – Διαβάστε τις λεπτομέρειες

Τρέξτε να προλάβετε όσοι ψάχνετε δουλειάς και ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στο Δήμο Λεμεσού. Προκηρύσσονται θέσεις και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 18 Μαρτίου.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο δήμος Λεμεσός ανακοινώνει θέσεις εργασίας για απασχόληση εργοδοτουμένων  καθορισμένης διάρκειας στον Δήμο για έργα που εμπίπτουν στην προγραμματική περίοδο  2014- 2020 και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα Εθνικά Ταμεία.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο Ειδικό Έντυπο, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά από την ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Λεμεσού και να παραδοθούν ιδιοχειρώς έναντι απόδειξης παραλαβής  ή να αποσταλούν μέσω Ταχυδρομείου με συστημένη Επιστολή προς την Επιτροπή Αξιολόγησης Εργοδοτουμένων Διάρκειας, Δήμος Λεμεσού, ΤΘ, 50089, 3600 Λεμεσός το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, ώρα 14:00.

Δείτε τις θέσεις εργασίας κάνοντας κλικ ΕΔΩ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top