ΕΛΛΑΔΑ

Εκμεταλλεύτηκε το καρναβάλι της Ξάνθης - Μεταμφιέστηκε… και επιχείρησε να βιάσει 24χρονη!

Εκμεταλλεύτηκε το καρναβάλι της Ξάνθης - Μεταμφιέστηκε… και επιχείρησε να βιάσει 24χρονη!

Η περίοδος του καρναβαλιού θεωρείται μια απο τις πιο επικίνδυνες , καθώς πολλά εγκλήματα έχουν γίνει!

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ξάνθη μεταμφιεσμένος εκμεταλλεύτηκε τους ξέφρενους ρυθμούς που επικρατούσαν στην πόλη για το καρναβάλι, και επιτέθηκε σε 24χρονη κοπέλα προκειμένου να τη βιάσει!

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ξάνθη. Ο φερόμενος δράστης φορώντας αποκριάτικη μάσκα, προσέγγισε την κοπέλα και αφού την ακινητοποίησε, αποπειράθηκε να την βιάσει!

Ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του, αφού η ίδια αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα αυτός να το βάλει στα πόδια.

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 26χρονο επίδοξο βιαστή, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Μάλιστα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο ίδιος πρόσβαλε με τις ενέργειές του, τη γενετήσια αξιοπρέπεια μίας 19χρονης κοπέλας, στις 29 Φεβρουαρίου του 2016.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αλλά και για απείθεια, καθώς προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο, αρνήθηκε να υπακούσει στις υποδείξεις των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή. Κατασχέθηκε μια αποκριάτικη μάσκα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top