Γυναίκα μπήκε στο καμαρίνι Κύπριου τραγουδιστή και άρχισε να γδύνεται!

Γυναίκα μπήκε στο καμαρίνι Κύπριου τραγουδιστή και άρχισε να γδύνεται!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Καλά» στο TV Mακεδονία ήταν ο Κύπριος τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο συμπατριώτης μας ερμηνευτής μίλησε μεταξύ άλλων για τις φοβίες του, την πορεία του στο τραγούδι, είπε  ότι σε ηλικία 18χρονών είχε καβαλήσει το καλάμι ενώ αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό σε νυχτερινό κέντρο της  Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, το πιο τρελό περιστατικό που τον έφερε σε δύσκολη θέση ήταν όταν μια γυναίκα μπήκε στο καμαρίνι του και άρχισε να γδύνεται, με τον ίδιο όπως ομολογεί να παθαίνει ένα μικρό σοκ!

Τέλος δήλωσε ότι στο παρελθόν υπήρξε γυναίκα που τον πλησίασε επειδή είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ενώ αναφορικά με το αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια, θεωρεί ότι είναι κάτι μακρινό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE