Συντεχνίες ΑΗΚ: Σύντομα αποφάσεις για προάσπιση του Οργανισμού

Συντεχνίες ΑΗΚ: Σύντομα αποφάσεις για προάσπιση του Οργανισμού

Το Υπουργείο Εμπορίου εξακολουθεί να μεθοδεύει και να σχεδιάζει τη διάλυση της Αρχής Ηλεκτρισμού, αναφέρουν οι συντεχνίες της ΑΗΚ - ΕΠΟΠΑΗ, ΣΗΔΗΚΕΚ, ΣΕΠΑΗΚ, ΣΥΒΑΗΚ.

Σε σημερινή ανακοίνωση, οι συντεχνίες αναφέρουν ακόμα πως πολύ σύντομα θα συνέλθουν εκτάκτως τα συλλογικά τους όργανα «για να πάρουν εκείνες τις αποφάσεις, που θα έχουν ως στόχο την προάσπιση και διαφύλαξη του Οργανισμού μας».

«Όπως γνωρίζετε έχουμε τοποθετηθεί δημόσια, ότι η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 11ης Ιανουαρίου 2016 δεν είναι σύμφωνη με τα όσα διαμείφθηκαν στη σύσκεψη της 7ης Δεκεμβρίου 2015, στο Προεδρικό. Όμως, ακόμα και αυτήν την απόφαση, το ίδιο το Υπουργείο δεν την σεβάστηκε, την παραβιάζει και προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα με απώτερο στρατηγικό στόχο την εκποίηση του Οργανισμού», αναφέρουν οι συντεχνίες.

Εκτιμούν πως η πορεία που έχει επιλέξει το Υπουργείο για την ΑΗΚ θα έχει καταστροφικές συνέπειες, και σημειώνουν πως δεν εμπιστεύονται πλέον τον Υπουργό Ενέργειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE