ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγική ειρωνεία: Ο Άριστος θα επέστρεφε την Τετάρτη μόνιμα στην Κύπρο - Είχε συμβόλαιο με την Ryanair!

Τραγική ειρωνεία: Ο Άριστος θα επέστρεφε την Τετάρτη μόνιμα στην Κύπρο - Είχε συμβόλαιο με την Ryanair!

Φιλικό πρόσωπο του πιλότου Άριστου Σωκράτους, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη μοιραία πτήση με αριθμό FZ981 Ντουμπάι – Ροστόφ, μίλησε στο ThemaOnline για τη ζωή, τα σχέδια και τα όνειρα του 38χρονου.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Στοιχεία για τη ζωή του αδικοχαμένου Κύπριου πιλότου στη Ρωσία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο Άριστος Σωκράτους γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε σε διαμέρισμα πίσω από γνωστή υπεραγορά στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού, έχοντας μια μικρότερη αδελφή την οποία πάντρεψε το περασμένο καλοκαίρι.  Οι γονείς του ζουν σήμερα στην  Πάχνα και το σπίτι των παππούδων του είναι στην περιοχή Αγίου Ιωάννη. Αποφοίτησε από το Λανίτειο Λύκειο και σπούδασε στο Οxford Aviation Academy. 

Ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος. Αγαπούσε τη θάλασσα, τη μουσική, την ταχύτητα και τα αεροπλάνα.  

Άρχισε την καριέρα του ως πιλότος στην «Helios», όταν το μαύρο καλοκαίρι του 2005 έντρομοι οι γονείς και οι φίλοι του, τον έψαχναν στο τηλέφωνο, για να βεβαιωθούν ότι είναι καλά.

Μετά από την αεροπορική τραγωδία στο Γραμματικό, η εταιρεία έκλεισε και ο Άριστος αποχώρησε από την Κύπρο. Μετέβη στη Μαλαισία, όπου εργαζόταν στις «Μalaysia Αirlines». Δυο αεροπλάνα της εταιρείας κατέπεσαν σε διάστημα μερικών μηνών! Το πρώτο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου του 2014 και το δεύτερο κατερρίφθη από πύραυλο πάνω από την Ουκρανία τον Ιούλιο του 2014.  

Επόμενος σταθμός του Άριστου ήταν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμίρατα και συγκεκριμένα το Ντουμπάι όπου ζούσε με την σύντροφο του, η οποία κατάγεται από πρώην χώρα της Σοβιετικής Ένωσης. Εργαζόταν ως πιλότος στην αεροπορική εταιρεία Flydubai και τραγική ειρωνεία η συνεργασία του με την εν λόγω εταιρεία έληγει αυτές τις ημέρες. Την Τετάρτη, (23/3) θα επαναπατριζόταν. Η συμβία του είναι έγκυος και θα άρχιζαν μία νέα ζωή στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Ο ίδιος είχε υπογράψει δια βίου συμβόλαιο με την Ryanair.

Δεν πρόλαβε όμως τίποτε από αυτά, αφού η μοιρά του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Στις 19/3/2016 ο Άριστος Σωκράτους έχασε τη ζωή του μαζί με άλλα 61 άτομα όταν το αεροπλάνο τύπου Boeing 737-800 στο οποίο ήταν πιλότος κατέπεσε τη στιγμή της προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Ρωσικής πόλης Ροστόφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΣΥΝΤΡΙΒΗ BOEING: Ασφάλεια 500 εκατομ. δολαρίων για τους επιβάτες της πτήσης με κυβερνήτη τον Άριστο

ΣΥΝΤΡΙΒΗ BOEING: Από ένα εκ. ρούβλια από τοπικές αρχές στους συγγενείς των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας

Τραγική ειρωνεία: Ο Άριστος θα επέστρεφε την Τετάρτη μόνιμα στην Κύπρο - Είχε νέο συμβόλαιο με την Ryanair!

«Έφυγε» πριν προλάβει να γίνει πατέρας ο Άριστος – Ήθελε να παραιτηθεί από την συγκεκριμένη εταιρεία​

Aεροπορική τραγωδία: Νέο βίντεο από τα συντρίμμια του Boeing – Ποιοι οι λόγοι συντριβής του

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: Τα όσα ανέφεραν ο Κύπριος πιλότος και το πλήρωμα πριν την πτώση του Boeing

Ο Άριστος Σωκράτους ο πιλότος του μοιραίου αεροσκάφους (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Χριστέ μου! Κύπριος ο καπετάνιος του boeing που συνετρίβη στη Ρωσία - ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία στον αέρα με Κύπριο πιλότο - Η Ρωσική κυβέρνηση ανακοίνωσε τα ονόματα των νεκρών - ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top