ΚΟΣΜΟΣ

LIVE: ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - Κόκκινος συναγερμός στην Ευρώπη - Νεκροί και τραυματίες VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

LIVE: ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - Κόκκινος συναγερμός στην Ευρώπη -  Νεκροί και τραυματίες VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η βελγική πρωτεύουσα δέχθηκε συντονισμένη τρομοκρατική επίθεση με βόμβες στο αεροδρόμιο και σε σταθμούς του μετρό, στις 8:00 το πρωί (9:00 ώρα Κύπρου) της Τρίτης (22/03).

Σοκ και πανικός επικρατεί στη βελγική πρωτεύουσα καθώς το πρωί της Τρίτης το αεροδρόμιο των Βρυξελλών συγκλονίστηκε από δύο εκρήξεις, ενώ λίγο αργότερα σημειώθηκε έκρηξη και στο σταθμό του μετρό Σουμάν.

Με μπαράζ επιθέσεων στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών και σε τουλάχιστον δύο σταθμούς του Μετρό, τρομοκράτες αιματοκύλησαν την πρωτεύουσα του Βελγίου και έδρα της ΕΕ.

Οι πρώτες εκρήξεις σημειώθηκαν λίγο μετά τις 9 το πρωί (22/03) στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για 17 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Η βελγική δημόσια τηλεόραση VRT κάνει λόγο για επίθεση αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει η κρατική βελγική τηλεόραση ο νεότερος απολογισμός των νεκρών στους 28 και 55 τραυματισμούς.

19:00 «Η Παναγιά μαζί σου κόρη μου» - Δηλώσεις της μητέρας της 30χρονης τραυματία στις Βρυξέλλες

16:15  Είναι επίσημο! Δεν υπάρχει Κύπριος νεκρός στις Βρυξέλλες - Μια Κύπρια με εγκαύματα πρώτου βαθμού απο τις επιθέσεις!

13:57 — Kύπριος πολιτικός ήταν στο αεροπλάνο για Βρυξέλλες – Προσγειώθηκε εσπευσμένα στη Γερμανία

13:56 — Telegraph: Αυτοί είναι οι δύο πιθανοί τρομοκράτες των επιθέσεων των Βρυξελλών ΦΩΤΟ

13:51 — Τρόμος στην καρδιά της Ευρώπης -  Αυξάνονται οι νεκροί και οι τραυματίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO  

13:40 —  Αστυνομία και εισαγγελία των Βρυξελλών τονίζουν ότι αυτή την ώρα δεν μπορούν με ασφάλεια να μιλήσουν για αριθμό νεκρών και τραυματιών.

13:33 —  Μετά τις εκρήξεις στις Βρυξέλλες την Τρίτη (22/03) το πρωί όλα τα ξενοδοχεία της Starwood στην πόλη έχουν κλείσει τις πόρτες τους, όπως ανακοίνωσε η εταιρία. «Έχουμε λάβει πρόσθετα μέτρα για να ενισχύουμε περαιτέρω την ασφάλεια στα ξενοδοχεία της Starwood σε όλη την πόλη», ανέφερε η εταιρία. «Όλα τα ξενοδοχεία μας αυτή τη στιγμή αναφέρονται ως ασφαλή».

13:27 —  To Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει ότι στρατιώτες φρουρούν το πρωθυπουργικό μέγαρο των Βρυξελλών, όπου αυτή την ώρα γίνεται σύσκεψη κρίσης.
 

13:10 — Τρομοκρατικό κτύπημα Βρυξέλλες: Συναγερμός σε όλη την Ευρώπη  

12:58 — Το tweet του Πρόεδρου για την τρομοκρατική επίθεση στο Βέλγιο

12:45 — Εκρήξεις Βρυξέλλες: Νέα έκρηξη κοντά στα κτίρια της Κομισιόν 

12:20 — Προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ η πτήση της Aegean Α3620 που αναχώρησε από το αεροδρόμιο των Αθηνών στις 08:30 με τελικό προορισμό τις Βρυξέλλες.

12:07 —  Η Eurostar ματαίωσε τα δρομολόγια των τρένων από και προς τις Βρυξέλλες μετά τις εκρήξεις που σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα στην πόλη. "Συστήνεται στους πελάτες της Eurostar στις Βρυξέλλες να ματαιώσουν το ταξίδι τους και να μην προσέλθουν στον σταθμό", αναφέρει σε μήνυμά της στο Twitter.

12:05 — Ο Βέλγος πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ προειδοποίησε τους πολίτες να αποφύγουν προς το παρόν τις μετακινήσεις. «Για την ώρα, ζητάμε από τους πολίτες να αποφύγουν κάθε μετακίνηση», ανέφερε μήνυμα του πρωθυπουργού στο twitter.

12:00 — ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO από τα σημεία της επίθεσης - Στους 23 οι νεκροί         

11:30 Τρομοκρατικό κτύπημα Βρυξέλλες: Δυο Κύπριοι τραυματίες από τις εκρήξεις

10:41 — ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε συναγερμό και η Κύπρος λόγω του τρομοκρατικού κτυπήματος στις Βρυξέλλες

10:30  ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Έκρηξη και στο μετρό των Βρυξελλών BINTEO

10:20 —  Βρέθηκε και τρίτη βόμβα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

09:29 — EKTAKTO: Δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών - Υπάρχουν τραυματίες

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ 

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, αυτόπτες μάρτυρες μεταδίδουν ότι είδαν με τα μάτια τους βόμβα στο check-in των αναχωρήσεων.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η βόμβα εξερράγη κοντά στον έλεγχο των εισιτηρίων της American Airlines.

Η Eurocontrol ανακοίνωσε ότι το αεροδρόμιο των Βρυξελλών κλείνει μέχρι νεωτέρας. Καμία πτήση δεν επιτρέπεται να προσγειωθεί ή να απογειωθεί, ενώ έχουν σταματήσει και τα δρομολόγια των τρένων προς αυτό.

 

Διαβάστε ακόμη: EKTAKTO: Δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών - Υπάρχουν τραυματίες

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top