ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Και τώρα που μεγαλώσαμε μπορούμε να…» - Μήνυμα με… πρωτότυπο τρόπο από τον γνωστό Κύπριο γιατρό

«Και τώρα που μεγαλώσαμε μπορούμε να…» - Μήνυμα με… πρωτότυπο τρόπο από τον γνωστό Κύπριο γιατρό

Με ένα πρωτότυπο τρόπο θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα ενόψει των βουλευτικών εκλογών ο επιφανής πολίτης της κυπριακής κοινωνίας και γνωστός γιατρός, Δρ Τάκης Γεωργίου.

Το γραπτό μήνυμά του προς τον κόσμο συνοδεύεται από μια γελοιογραφία που απευθύνεται κυρίως στους νέους.

Το νόημα ξεκάθαρο: Οι νέοι και οι παλιότεροι που δεν θα προσέλθουν στις κάλπες, απογοητευμένοι με τα όσα βλέπουν στην πολιτική σκηνή του τόπου, θα δώσουν τελικά δύναμη σε εκείνους που θέλουν να τιμωρήσουν.

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο του Δρ Τάκη Γεωργίου:

«Φίλοι και Φίλες
Η νεολαία και μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας  περιφρονεί τους πολιτικούς και τα κόμματα.  Θέλει να τους τιμωρήσει. Η νέοι αποφεύγουν να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους.
Οι μεγαλύτεροι απέχουν από τις εκλογές. Με την αποχή και την μη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους, αυξάνεται η δύναμη των μεγάλων κομμάτων σε εκατοστιαίες μονάδες.  Με αποτέλεσμα να εκλέγονται εκείνοι που ο κόσμος θέλει να τιμωρήσει. Αυτή τη φορά τιμωρήστε τους.  Κάνε την εγγραφή σου μέχρι και τις 31/3/216.                                                                                                                                                                                                  
Είναι απλό. Τύπωσε την φόρμα (το επισυναπτόμενο αρχείο) και παράδωσε την εγκαίρως στο γραφείο του Επάρχου. Μέσα σε είκοσι λεπτά θα έχεις στο χέρι σου το εκλογικό βιβλιάριο, όπλο ισχυρό με το οποίο θα τους τιμωρήσεις.
Καλή ψήφο!».

Ο κ. Γεωργίου επισυνάπτει και τα έντυπα που κατατοπίζουν όσους θέλουν να εκδόσουν εκλογικό βιβλιάριο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top