ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φονικό Γερμασόγειας: Είχε βάλει φυλακή τον άνδρα της για ναρκωτικά! - Για βασανιστήρια μιλούν οι γείτονες

Φονικό Γερμασόγειας: Είχε βάλει φυλακή τον άνδρα της για ναρκωτικά! - Για βασανιστήρια μιλούν οι γείτονες

Απίστευτες είναι οι ιστορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά και το άγριο φονικό που διέπραξε η 57χρονη αλλοδαπή από τη Λεμεσό.

Οι γείτονες μετά και τον φονικό, είχαν υποστεί σοκ, ξεκινώντας ένα παραλήρημα για τις συνεχείς κακοποιήσεις σε βάρος της 61χρονης Ευανθίας αλλά και του 44χρονου Χριστάκη, από την 57χρονη νύφη.

Ο θάνατος της 61χρονης Ευανθίας συγκλόνισε τους οικίους της, οι οποίοι μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ToThemaOnline, περιέγραψαν την 61χρονη και τον 44χρονο ως «δυο πολύ καλά πλάσματα».

Ο ψυχολογικός πόλεμος που εξασκούσε η 57χρονη

Σκαλίζοντας το παρελθόν της 57χρονης, αντιλαμβάνεται κανείς πως η ίδια είχε σοβαρά ψυχολογικά πρόβλημα. Όπως μας ανέφεραν πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος της θανούσας, η 57χρονη έκανε την ζωή των δικών της ανθρώπων μαρτύριο.

Συγκεκριμένα, ένα ακόμη περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από μερικά χρόνια και μάλιστα στην Ρωσία. Όπως μας ανέφεραν, η 57χρονη μαζί με τον 44χρονο είχαν μεταβεί στην Ρωσία για διακοπές, μόλις είχαν παντρευτεί. Στην Ρωσία, η 57χρονη είχε καυγαδίσει μαζί με τον 44χρονο και για να τον εκδικηθεί είχε καλέσει την Αστυνομία καταγγέλλοντάς τον για χρήστη ναρκωτικών.

Η υπόθεση είναι γνωστή στις Αρχές καθώς ο 44χρονος είχε κάνει τρεις μήνες φυλακή στην Ρωσία για υπόθεση ναρκωτικών. Πράγμα όμως που δεν ευσταθούσε, με τους οικείους του και πάλι να επεμβαίνουν κάνοντας διαβήματα μέσω της Πρεσβείας μας στην Ρωσία για έκδοση του στην Κύπρο.

Εξασκούσε σωματική κακοποίηση εις βάρος τους

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, η 57χρονη εξασκούσε σωματική βία ενάντιον των θυμάτων. Μάλιστα, όπως μας ανέφεραν η 57χρονη είχε ευνουχίσει τον πρώην σύζυγο της πριν από αρκετά χρόνια, ενώ το ίδιο επιχείρησε να κάνει και στον 44χρονο Κύπριο και στην μητέρα του.

Η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ για κάποιο διάστημα είχε νοσηλευτεί και στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Διαβάστε ακόμη:

Φονικό Λεμεσού: Tης άναψε καντήλι μετά την πολτοποίηση του κεφαλιού της – Αυτοκτόνησε η κόρη της σε πάρκο

Αποκάλυψη ΣΟΚ για το φονικό στη Λεμεσό: Η 56χρονη πριν μερικά χρόνια είχε κόψει τα γεννητικά όργανα του άντρα της! φέρεται να σκότωσε την πεθερά της!

Άγριο το φονικό στη Λεμεσό: Της πολτοποίησε το κεφάλι με σκεπάρνι!

-Τραγωδία στη Λεμεσό: Σκότωσε με σφυρί τη πεθερά της και μετά αυτοκτόνησε

Φόνος στη Γερμασόγεια! Νύφη φέρεται να σκότωσε την πεθερά της!

 

Tags:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top