Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Επιμέλεια: Νατάσα Κακούτση
Δημοσιεύματα θέλουν τον Λώρη Λοϊζίδη να ετοιμάζει σειρά εποχής και συγκεκριμένα κάτι που ξεφεύγει από τα πλαίσια της «Αίγιας Φούξια» για τον Alpha Κύπρου. Μάλιστα γράφτηκε ότι η σειρά θα μας μεταφέρει στην εποχή των Ιπποτών.
Εδώ και κάποιες ώρες ένα post στην σελίδα της πετυχημένης κωμικής σειράς του Λώρη «Πρώτη Σταγόνα» στο facebook έχει ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και έχει δημιουργήσει ποικίλα σενάρια... Κάποιος έχει κάνει share την καμπάνια του νεοσύστατου καναλιού των Λατσιών, στέλνοντας μήνυμα πως τον Απρίλιο η σειρά μετακομίζει στον Alpha.
Το ThemaOnline επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον πετυχημένο σεναριογράφο και ταλαντούχο ηθοποιό και αυτός λακωνικά μας είπε γελώντας: «Υπάρχει περίπτωση η Πρώτη Σταγόνα να πάει στον Alpha;». Στην ουσία διαψεύδει τα όσα γράφονται. Όσον αφορά στο post είπε: «Απλά κάποιος μαλάκας το έκανε share...».
Σχετικά με τον πιλότο που λέγεται ότι ετοιμάζει για το Alpha ανέφερε: «Έχω συνατηθεί με σταθμούς της Ελλάδας» και όταν ερωτήθη το γιατί απάντησε «Αν θα γίνει κάποια σειρα θα γίνει στην Ελλάδα».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις