ΚΥΠΡΟΣ

Ιστορική επιτυχία! Περήφανη η Κύπρος στο Παγκόσμιο Τουρνουά Μουάι Τάι!

Ιστορική επιτυχία! Περήφανη η Κύπρος στο Παγκόσμιο Τουρνουά Μουάι Τάι!

Τρία ατομικά μετάλλια, με ένα χρυσό και δύο αργυρά και χάλκινο για την ομάδα του Simon Γερασίμου, στο παγκόσμιο τουρνουά Muay Thai στη Μπαγκόκ στην Ταϊλάνδη!

 

Συγκεκριμένα το πολυπόθητο χρυσό απέσπασε στην κατηγορία των 91kg ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου και τα αργυρά οι Τάκης Αλεξάνδρου και Χρήστος Ιωαννίδης, στα 86kg και 54kg αντίστοιχα.

Συνολικά η μικρή ομάδα που μας εκπροσώπησε, στάθηκε ως τιτάνια και κατάφερε το άθλο του βάθρου! Ανάμεσα σε 50 χώρες εκ των οποίων «πολλοί δεν γνώριζαν καν την ύπαρξη της Κύπρου», κατάφεραν όχι μόνο να σταθούν αξιοπρεπώς, αλλά να διαπρέψουν!

Η εν λόγω επιτυχία σημειώνεται για πρώτη φορά στα χρονικά για το νησί μας και θα πρέπει να καταστεί παράδοση στο μέλλον, αφού αυτό διαγράφεται λαμπρό για τους αθλητές μας.

Με δηλώσεις του στο «ThemaOnline» ο προπονητής της ομάδας κ. Σίμος Γερασίμου, οποίος είναι και ιδιοκτήτης της σχολής στο Μενεού της Λάρνακας, συνεχάρη τα παιδιά του και σημείωσε ότι «πρέπει η πολιτεία να παροτρύνει τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και σε προέκταση με το Muay Thai, για την υγεία τους και για τις διεθνής διακρίσεις που πρέπει να συνεχιστούν»!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και με το παραπάνω στην ομάδα Simon Γερασίμου και εις ανώτερα!

       

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top