Η Άννα Αριστοτέλους νέα διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών

Η Άννα Αριστοτέλους νέα διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών

Tην διοίκηση των Κεντρικών Φυλακών αναλαμβάνει και επίσημα πλέον η Αννα Αριστοτέλους. Η Θέση του διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών είχε μείνει άδεια από το 2009.

Τότε διευθυντής των Κεντρικών Φυλακών ήταν ο κ. Χατζηδημητριου, λόγω όμως της υπόθεσης «Κίτα», ο Χατζηδημητρίου καταδικαστικέ σε δύο μήνες φυλάκιση και απολύθηκε. Η θέση του διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών εκ τότε, έμεινε κενή, διορίζοντας όμως αναπληρωτές.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας, έκρινε τον διορισμό της Άννα Αριστοτέλους  ως Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληφορορίες μας στις αρχές Απριλίου αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντα της ως Διευθύντρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE