ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρελάθηκε ο καιρός - Την Κυριακή ενδέχεται να χιονίσει στα ορεινά!

Τρελάθηκε ο καιρός - Την Κυριακή ενδέχεται να χιονίσει στα ορεινά!

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη, που αναμένεται να υποχωρήσει σταδιακά, από το απόγευμα του Σαββάτου.

Aναλυτικά το δελτίο για τον καιρό του Τμήματος Μετεωρολογίας:

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, από ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, νωρίς το απόγευμα. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά, αλλά στα δυτικά, στα βόρεια και τοπικά το απόγευμα στα νότια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που δυνατό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια, και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή αναμένονται περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και διαστήματα με τοπική συννεφιά, που από νωρίς το απόγευμα και κυρίως το βράδυ, αναμένεται να δώσει τοπικά βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Τη νύκτα δυνατό να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο, στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει τοπικά βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Αυλαία πέφτει, 19 χρόνια μετά, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, στην τρίτη θανατική ανάκριση για τα αίτια του θανάτου του, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top