LIFESTYLE

Στέφανος Μιχάηλ: Οι ανήθικες προτάσεις, τα one night stands και οι γυναίκες

Στέφανος Μιχάηλ: Οι ανήθικες προτάσεις, τα one night stands και οι γυναίκες

Ο Στέφανος Μιχαήλ, ο Νεκτάριος της σειράς «Μπρούσκο» παραχώρησε συνέντευξη στο HELLO! της Κύπρου και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, τις γυναίκες και τα on night stands που έχει κάνει.

Ακόμα, αποκάλυψε αν έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις και φλερτ από άντρες, ενώ εξομολογήθηκε και πόσο τον βοήθησε η εξωτερική του εμφάνιση στην καριέρα του.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του:

Το φλερτ, το δέχεσαι;
Ναι το δέχομαι αλλά κι αυτό με μέτρο. Σίγουρα δεν πέφτεις όπου να ’ναι. Φιλτράρεις τα πράγματα και ανάλογα πράττεις (χαμόγελο). Δεν θα ήθελα να είμαι σήμερα εδώ και αύριο στο αλλού. Από μικρός μου άρεσε το συναίσθημα και το επιδίωκα.

Από γυναίκες δέχτηκες το φλερτ, από άντρες;
Ναι, μου έτυχε και αυτό.

Πώς αντέδρασες;
Δεν μου αρέσει γενικά στους ανθρώπους η χυδαιότητα. Υπάρχουν λοιπόν άντρες που γίνονται χυδαίοι, όπως και γυναίκες. Παρόλα αυτά είναι πολύ διαφορετικό να το βλέπεις όλο αυτό από έναν άντρα. Δεν είμαι gay, μου αρέσουν οι γυναίκες.

Ανήθικες προτάσεις, έχεις δεχτεί;
Όχι δεν δέχτηκα και εύχομαι και ελπίζω να μην… (Γέλια). Δεν εθελοτυφλώ, ξέρω πως στο χώρο που βρίσκομαι δεν είναι και το πιο σπάνιο πράγμα να συμβεί αλλά προς το παρόν όχι δεν δέχτηκα κάτι τέτοιο. Προτιμώ να μείνω άνεργος παρά να υποκύψω σε μια τέτοια κατάσταση.

Τι σε κερδίζει ως πρώτη εικόνα σε μια γυναίκα;
Η θηλυκότητά της, αυτό με κερδίζει. Από εκεί και πέρα ακολουθούν άλλα πράγματα όπως χαρακτήρας και συμπεριφορά. Όσο όμορφη και να είναι μια γυναίκα, αν είναι «δήθεν» δεν υπάρχει περίπτωση να ενδώσω. Είναι κάτι που με ξενερώνει αφάνταστα. Είμαι της φιλοσοφίας πως ένας άντρας τη γυναίκα πρέπει να την έχει πριγκίπισσα.

Είσαι υπέρ των σχέσεων ή των εφήμερων καταστάσεων;
Είμαι ανάλογα με τα φεγγάρια μου (Γέλιο). Όταν αισθανθώ ότι μου λείπει μια σχέση, τότε αν έρθει κάτι που θα με γεμίζει και θα με κάνει να αισθάνομαι όμορφα λέω «ναι».

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε σε τη φάση σε βρίσκω;
Με βρίσκεις σε μια φάση που δεν επιδιώκω μια σχέση στη ζωή μου. Έχω αφοσιωθεί στη δουλειά μου, εκεί είναι όλη μου η προσοχή και η ενέργεια που δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε χώρος για μια σχέση.

One night stand, έχεις κάνει;
Έχω κάνει αρκετά (Γέλιο).

Πόσο σε βοήθησε η εξωτερική σου εικόνα στο χώρο που βρίσκεσαι;
Θα ήμουν ψεύτης αν σου έλεγα πως η εικόνα μου δεν με βοήθησε. Το παρουσιαστικό μου με βοήθησε αρκετά αλλά από την άλλη πιστεύω πως δεν είμαι εδώ αυτή τη στιγμή για την εξωτερική μου εμφάνιση αλλά γιατί είμαι καλός σ’ αυτό που κάνω. Και ο ωραιότερος άντρας στον κόσμο να είσαι, άμα το περιεχόμενο είναι άδειο τι να το κάνεις το εξωτερικό περιτύλιγμα; Δεν θα μπορούσα να ήμουν μια ωραία γλάστρα για κανένα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top