ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπλήξεις μας ετοιμάζει ο καιρός τις επόμενες μέρες! Διαβάστε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Εκπλήξεις μας ετοιμάζει ο καιρός τις επόμενες μέρες! Διαβάστε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, με αποτέλεσμα ο καιρός να μας ετοιμάζει εκπλήξεις λίγο πριν τον Απρίλιο. Αν επιβεβαιωθούν λοιπόν οι προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας, πείτε αντίο (προσωρινά) στην ηλιοφάνεια και βγάλτε τις ομπρέλες απ’ το ερμάρι, καθώς προβλέπει βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Η σκόνη αναµένεται να υποχωρήσει. Τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά, λίγο ταραγµένη στα νότια, αλλά στα δυτικά και βόρεια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 11 στα δυτικά, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα υπάρχουν διαστήµατα µε ηλιοφάνεια, αλλά και περίοδοι µε συννεφιά, που από νωρίς το απόγευµα αναµένεται να δώσει τοπικά βροχές. Στην περιοχή του Τροόδους δυνατό να πέσει χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αλλά το πρωί στα νοτιοανατολικά και στο εσωτερικό µεταβλητοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα γενικά µέτριοι και στα προσήνεµα παράλια ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Παροδικά, στα νοτιοδυτικά παράλια, δυνατό να πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα, το πρωί, θα είναι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά και νότια, αλλά στα δυτικά και βόρεια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, για να καταστεί το απόγευµα γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά στα προσήνεµα ταραγµένη.Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι, 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα ανατολικά, ταραγµένη στα νότια, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα καταστεί κυµατώδης.

Τη ∆ευτέρα παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και καταιγίδα, ενώ στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Από νωρίς το απόγευµα όµως, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τη νύκτα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top