Η Μέρκελ μετατρέπει το αγαπημένο της νησάκι σε οχυρό για να κάνει διακοπές! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Μέρκελ μετατρέπει το αγαπημένο της νησάκι σε οχυρό για να κάνει διακοπές! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Tagesspiegel, η κυρία Μέρκελ επέλεξε φέτος να νοικιάσει ένα μικρό, παραδοσιακό σπίτι στην πλαγιά ενός λόφου στο νησί Γκομέρα, προκειμένου να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει.

Στα Κανάρια Νησιά γιόρτασε το Πάσχα των καθολικών η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, παρέα με τον σύζυγό της Γιόακιμ Σάουερ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κυρία Μέρκελ επισκέπτεται το μικρό αυτό νησί. Έχει πάει μαζί με τον σύζυγό της τέσσερις φορές ακόμη εκεί.

Το νησί, όπως είναι φυσικό, έχει γεμίσει με αστυνομικούς, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι στην προσωπική φρουρά της κυρίας Μέρκελ υπάρχουν 12 Γερμανοί σωματοφύλακες, 15 Ισπανοί και καθώς και ομάδες πυροτεχνουργών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE