ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Κτυπούσε τον σύντροφο της πρώην του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους….

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Κτυπούσε τον σύντροφο της πρώην του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους….

Δυσάρεστα τα όσα μεταδίδονται μέσω των αστυνομικών ρεπορτάζ. Ίσως, βέβαια, μέσα απ΄ αυτές τις άσχημες ιστορίες να προβληματιστούμε και να βελτιωθούμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Ξυλοκόπησε Κύπριο γιατρό στο κομμωτήριο γιατί βγαίνει με την Ουκρανή πρώην του
 

Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (02/04) σε γνωστό κομμωτήριο στη Γερμασόγεια.

Στον χώρο μετέβησαν 31χρονη Ουκρανή με τον ανήλικο γιο της και τον 39χρονο σύντροφό της, Κύπριο γιατρό.

Σε κάποια στιγμή στο κομμωτήριο ήρθε και ο 36χρονος πρώην της από τη Συρία και πατέρας του παιδιού, μαζί με έναν άλλο φίλο του.

Ο 36χρονος μίλησε με το γιό του και στη συνέχεια άρχισε να μιλάει σε έντονο ύφος στον σύντροφο της Ουκρανής. Κάπου εκεί άναψαν τα αίματα με τον Σύρο να πετάει αρχικά γυάλινο αντικείμενο στον αγκώνα του δικηγόρου. Λίγες στιγμές αργότερα ο φίλος του Σύρου πέταξε κι εκείνος αντικείμενο προς τον σύντροφο της Ουκρανής. Επρόκειτο για γυάλινο ποτήρι που κατέληξε στην κοιλιά του παραπονούμενου.

Ακολούθως  ο Σύρος, πρώην σύζυγος της Ουκρανής και ο φίλος του, άρχισαν να ξυλοκοπούν τον δικηγόρο σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Όλα αυτά μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού… Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τα ψυχικά τραύματα του παιδιού, που βίωσε τόσο βίαιο επεισόδιο και τη σύλληψη του πατέρα του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top