ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Έδωσαν τα χέρια» Κύπρος-Ρωσία για καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος

«Έδωσαν τα χέρια» Κύπρος-Ρωσία για καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος

Κύπρος και Ρωσία υπέγραψαν σήμερα συμφωνία για συνεργασία στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η συμφωνία υπογράφηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης εργασίας του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρου Ζήνων στη Μόσχα. Εκ μέρους της Ρωσίας τη συμφωνία υπέγραψε ο Υφυπουργός Εξωτερικών Alexei Meshkov.

Περαιτέρω, όπως αναφέρεται, κατά τις διμερείς πολιτικές διαβουλεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Μόσχα, έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων σχετικά με διεθνή και περιφερειακά θέματα, με έμφαση στην κατάσταση στην Συρία, την Ουκρανία και την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Επίσης συζητήθηκε η παρούσα κατάσταση πραγμάτων στις σχέσεις ΕΕ - Ρωσίας.

Ακόμη ο ΓΔ του ΥΠΕΞ ενημέρωσε τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας για την παρούσα φάση των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Κυπριακού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top