ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΘΗΕΝΟΥ: Πατέρας σαπίζε στο ξύλο το γιο του και κατέληξε στη φυλακή

ΑΘΗΕΝΟΥ: Πατέρας σαπίζε στο ξύλο το γιο του και κατέληξε στη φυλακή

Στη φυλακή κατέληξε ο 45χρονος Ρουμάνος Γκεόργκε Πλέσκα, κάτοικος Αθηένου, ο οποίος επανηλειμμένα έσπαζε στο ξύλο τον 12χρονο γιο του…

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας τον καταδίκασε τέσσερις μήνες φυλάκιση, αφού κρίθηκε ένοχος σε κατηγορίες που αφορούν επίθεση και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης καθώς και βία στην οικογένεια.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος κτυπούσε με τόση μανία τον ανήλικο γιο του, που τα σημάδια στο σώμα του μικρού ήταν εμφανή αρκετές μέρες μετέπειτα… Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο Πλέσκα κτύπησε το γιο του χρησιμοποιώντας ακόμα και τη ζώνη του παντελονιού του, επιφέροντας στον μικρό σοβαρά τραύματα, κυρίως στα πόδια.

Την υπόθεση στην τοπική αστυνομία κατάγγειλε λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας, στην παρουσία του ανήλικου αγοριού. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 45χρονος βαρυνόταν και με δύο προηγούμενες καταδίκες για παρόμοιας φύσης αδικήματα. Συγκεκριμένα, στις 16 Μαρτίου 2013 και στις 30 Οκτωβρίου του ίδιου χρόνου το δικαστήριο τον είχε καταδικάσει σε 10 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και σε πέντε μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή αντίστοιχα, για υποθέσεις που αφορούσαν και πάλι επιθέσεις και κτυπήματα σε βάρος του μικρού του γιου.

larnakaonline

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top