ΔΗΣΥ: Κλείδωσε η Αννίτα ξανά θέση στο ψηφοδέλτιο – Γιατί διέγραψε την ανάρτηση ο Γιαννάκη

ΔΗΣΥ: Κλείδωσε η Αννίτα ξανά θέση στο ψηφοδέλτιο – Γιατί διέγραψε την ανάρτηση ο Γιαννάκη

Τέλος στο σήριαλ των υποψήφιων βουλευτών του ΔΗΣΥ μπαίνει με την οριστική απόφαση του κ. Γιαννάκη να αποσύρει την υποψηφιότητα του.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Η Αννίτα Δημητρίου κλείδωσε εκ νέου θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Όσο αφορά την διαγραφή της ανάρτησης του στο facebook, με την οποία ο κ. Γιαννάκη γνωστοποιούσε στο κοινό την απόσυρση της υποψηφιότητας του πληροφορίες θέλουν να έγινε μετά από παρότρυνση του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Έτσι, τέλος φαίνεται να παίρνει το σήριαλ γύρω από το ποιοι θα είναι τελικά οι υποψήφιοι του ΔΗΣΥ που θα στελεχώσουν το κόμμα, σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Επαρχιακή Γραμματεία της Λάρνακας επισημοποιώντας την επάνοδο στο ψηφοδέλτιο της Αννίτας Δημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άκρα του τάφου σιωπή στο twitter του Αβέρωφ μετά τα «ρεζιλίκια» – Ποιο ήταν το τελευταίο «προφητικό» του τιτίβισμα​

Έβγαλαν μαχαίρια στον ΔΗΣΥ Προδρόμου και Σάββια! «Δεν κάνουμε καλλιστεία - Υποτιμάς τη νοημοσύνη σου»

Έξαλλοι οι «Συναγερμικοί» κράζουν την ηγεσία τους – «Ντροπή σας, ασέβεια, γλύφτες» οι εκφράσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σάββια Ορφανίδου και Ξένια Κωνσταντίνου «πυροβολούν» Αβέρωφ και κάνουν λόγο για πολιτικά παρασκήνια

Tags:

«Η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει να αποδεχτώ την απόφαση του ΠΓ του ΔΗΣΥ» αναφέρει ο Γιαννάκης

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.