ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

12o Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Παλαιμάχων Ομίλου Λευκωσίας

12o 	Ποδοσφαιρικό  Τουρνουά Παλαιμάχων  Ομίλου Λευκωσίας

Η ανθρώπινη πλευρά του Ποδοσφαίρου

Σύνθημα του Τουρνουά:  «Ναι στον Αθλητισμό – Οχι στα  Ναρκωτικά »

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 12ο Ποδοσφαιρικό τουρνουά Παλαιμάχων ΟΠΑΠ, το οποίο διοργάνωσαν ο ΄Ομιλος Παλαιμάχων Λευκωσίας  ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος και η Carlsberg.

Σύνθημα του τουρνουά «Ναι ΑΙ στον Αθλητισμό  – Όχι στα Ναρκωτικά » και στόχος η ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στις εξαρτησιογόνες ουσίες.

Παλιές δόξες του ποδοσφαίρου μας ξαναβρέθηκαν στα γήπεδα και θυμήθηκαν τα παλιά όμορφα χρόνια.  Στο 12ο Ποδοσφαιρικό τουρνουά Παλαιμάχων Λευκωσίας, συμμετείχαν 4 ομάδες (ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια – Ολυμπιακός – Σύνδεσμος Διαιτητών) και διεξήχθηκε την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 στο στάδιο ΓΣΠ. Νικητής του τουρνουα αναδείχτηκε η ομαδα των Παλαιμάχων  του ΑΠΟΕΛ, η οποία  στον τελικό νικησε την Ομόνοια με 2-0.  

Πρίν την έναρξη του τουρνουά το οποίο τελούσε υπο την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Υγείας, Δρα Γιώργου Παμπορίδη, πραγματοποιήθηκε σύντομο τελετουργικό για να σταλούν τα σωστά μηνύματα στην κοινωνία και ιδιαίτερα προς τους νέους μας, καθώς επίσης οι βραβεύσεις των  ομάδων και των συντελεστών της διοργάνωσης, από τον ΄Ομιλο Παλαιμάχων Λευκωσίας,  τον Παγκύπριο Αντιναρκωτικό Σύνδεσμο και την Carlsberg. Τα έπαθλα αθλοθέτησε η φίλαθλος εταιρεία Carlsberg, επίσημος χορηγός του Ομίλου Λευκωσίας.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, Πέπης Ιακώβου ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, την Οργανωτική Επιτροπή και όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία του τουρνουά, καθώς και τις 4 ομάδες που συμμετείχαν σ΄αυτό. Ιδιαίτερες ευχαρισίες εξεφρασε προς τον Υπουργό και το Υπουργείο Υγείας για την σταθερή στήριξη και παροχή του ασθενοφόρου για τις ανάγκες του τουρνουά.

Συγχάρηκε την Πρόεδρο του Παγκύπριου Αντιναρκωτικού Συνδέσμου κα Χρύσω Αργυρού και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου για τη μεγάλη προσφορά τους στους νέους και στον τόπο γενικότερα και για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν έχει αναγνωρισθεί από την κυπριακή κοινωνία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε προς τον Μέγα χορηγό ΟΠΑΠ (Κύπρου) και την επίσημη χορηγό και αθλοθέτη του Ομίλου και του τουρνουά, φίλαθλη εταιρεία Carlsberg και την Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ, για την στήριξη και τη σημαντική βοήθεια που προσφέρουν στον Όμιλο και  στην διοργάνωση και  επιτυχία του Τουρνουά.

Ευχαριστίες εξέφρασε και προς τους υποστηρικτές του Ομίλου, Baccaliaos Consultancy Ltd, Sofroniou Electronics, 10 Snack Bar Restaurant, Giovanni Developers, Α/φοί Πέτρου Γαλακτομικά Προιόντα Λτδ ‘’Αλάμπρα΄΄, Πρακτορέιο Τάκης Παπέττας, Φαρμακεία Νίκος Φ Νουρής, και ‘’Φούρνοι Ζορπάς’’.

Τέλος ο Πέπης Ιακώβου ευχαριστησε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης γιατί με την συμβολή τους, προβάλλουν και ενδυναμώνουν τον ποδοσφαιρικό αυτό θεσμό και ιδιαίτερα το αθλητικό ραδιόφωνο Super Sport Fm, που ήταν και ο χογηγός επικοινωνίαςτου 12ου Ποδοσφαιρικού Τουρνουά Παλαιμάχων ΟΠΑΠ, του Ομίλου Λευκωσίας.

Η πρόεδρος του Παγκύπριου Αντιναρκωτικού Συνδέσμου,κα Χρύσω Αργυρού, ευχαρίστησε τους Παλαίμαχους για την διοργάνωση του τουρνουά μεσω του οποίου αναδυκνείουν την ανθρώπινη πλευρά του ποδοσφαίρου και στέλλουν τα σωστά μηνύματα στην νεολαία. Ευχαριστησε επίσης την Carlsberg και τον Όμιλο Φωτιάδη για την πολύχρονη και πολυσχιδή προσφορά του στον αθλητισμό, τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και την κοινωνία ευρύτερα.

Ο Υπουργός Δρ. Γιώργος Παμπορίδης συγχάρηκε τους συντελεστές της διοργάνωσης και ευχηθηκε αυτή να έχει συνέχεια γιατί ο σκοπός είναι ιερός και υποσχέθηκε πως εάν του χρόνου είναι Υπουργός, θα αγωνιστεί και ο ίδιος με μια από τις ομάδες του τουρνουά.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα του τουρνουά ήταν τα πιο κάτω:

Πρώτος ημιτελικός  Ομόνοια- Ολυμπιακός 1-1 , 3-1 πέναλτυ

Δεύτερος ημιτελικός ΑΠΟΕΛ – Σύνδεσμος Διαιτητών 1-1 , 3-1 πέναλτυ

Μικρός τελικός Ολυμπικός – Σύνδεσμος Διαιτητών 1-0

Τελικός  ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια 2-0

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top