ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΧΕΥΤΙΚΟ ΠΑΦΟΥ: Το τραπέζι και το χύσιμο του κρασιού στο ακριβό πουκάμισο

ΑΠΟΧΕΥΤΙΚΟ ΠΑΦΟΥ: Το τραπέζι και το χύσιμο του κρασιού στο ακριβό πουκάμισο

Σε αρκετές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις προχώρησε ο Λοϊζος Ιορδάνους, ιδιοκτήτης της εργοληπτικής εταιρείας Loizos Iordanous Construction, στην κατάθεση του ενώπιον του Κακουργιοδικείου για το σκάνδαλο με τις μίζες στο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου.

Ο Λοϊζος Ιορδάνους  μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάθεση του στην πρώτη φάση του αποχετευτικού και ιδιαίτερα στην κατασκευή της βιολογικής μονάδας από τη γερμανική εταιρεία Awatec.

Ο ίδιος είχε αναλάβει ως υπεργολάβος την κατασκευή. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» ο Ιορδάνου είπε ότι ο Ανδρέας Ομήρου που δεν είναι εν ζωή, τον έφερε σε επαφή με τον Γιώργο Μπάφα, Ελλαδίτη καθηγητή στο Πολυτεχνείου, τον Φείδια Σαρίκα, βουλευτής της ΕΔΕΚ και τον Ευτύχιο Μαληκκίδη, ο οποίος ήδη εκτίει ποινή φυλάκισης, στους οποίος έκανε τραπέζι στο σπίτι του  και μίλησαν για το έργο (αποχετευτικό).

Επίσης ανέφερε ότι στο τραπέζι συζητήθηκε ότι αν έπαιρνε η Awatec το έργο τότε οι ίδιοι θα μοιράζονταν ένα ποσό της τάξης των 400 000 λιρών. Ο Κ. Ιορδάνου θυμήθηκε και ένα περιστατικό που έγινε στο τραπέζι εκείνο όταν έπεσε κρασί και λέρωσε το πουκάμισο του Μπάφα και εκείνος είπε ότι θα του ζητούσε αποζημίωση διότι ήταν πολύ ακριβό!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top