Απίστευτος αυτός ο παππους: Έκανε στα 104 το πρώτο του τατουάζ!

Απίστευτος αυτός ο παππους: Έκανε στα 104 το πρώτο του τατουάζ!

Ο Jack Reynolds μπαίνει για δεύτερη φορά στο βιβλίο Γκίνες

Κάτοχος ενός τατουάζ αλλά και ενός σπάνιου παγκόσμιου ρεκόρ έγινε ένας άνδρας 104 ετών. Ο υπεραιωνόβιος συνταξιούχος Jack Reynolds αποφάσισε να κάνει μία... νεανική τρέλα και να γίνει ο γηραιότερος άνθρωπος στο πλανήτη που αποκτά το πρώτο του τατουάζ.

Ο συνταξιούχος αποφάσισε να γράψει την ημερομηνία γέννησής του (6 Απριλίου 1912) και το παρατσούκλι του (Jacko) στο δεξί του μπράτσο, κερδίζοντας για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια μία θέση στα βιβλία των ρεκόρ Γκίνες.

Ο Reynolds είναι κάτοχος και του παγκοσμίου ρεκόρ για τον γηραιότερο άνθρωπο που συμμετείχε στο «Ice Bucket Challenge», πριν από δύο χρόνια, όταν και έριξε πάνω του έναν κουβά γεμάτο με παγάκια, ακολουθώντας τη μόδα της εποχής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5+1» - Νέο τετ-α-τετ με ΠτΔ τέλος της εβδομάδας

Ολγκίν: «Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5+1» - Νέο τετ-α-τετ με ΠτΔ τέλος της εβδομάδας

Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5 συν 1 με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε τη Δευτέρα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντησή της στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, εκφράζοντας αισιοδοξία ότι οι προσπάθειες θα οδηγήσουν σε τέτοια συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE